Β. Κόκκαλης: Οι πολίτες έχουν απορρίψει φτηνούς λαϊκισμούς κ. Μαγιάκη
Ποιότητα Ζωής

Β. Κόκκαλης: Οι πολίτες έχουν απορρίψει φτηνούς λαϊκισμούς κ. Μαγιάκη

«Οι πολίτες του Αμαρουσίου δεν έχουν ανάγκη και έχουν απορρίψει φτηνούς λαϊκισμούς και ψεύτικες υποσχέσεις» τονίζει ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Αμαρουσίου, Βασίλης Κόκκαλης, απαντώντας σε ανακοίνωση της παράταξης Ενότητα Ανατροπή και Έργο για το Μαρούσι σχετικά με το Τοπικό Σχέδιο Διαχείρισης Απορριμμάτων (ΤΣΔΑ).

Συγκεκριμένα, απευθυνόμενος στον επικεφαλής της παράταξης της μείζονος μειοψηφίας στο Δημοτικό Συμβούλιο Αμαρουσίου, Λευτέρη Μαγιάκη, ο αντιδήμαρχος σημειώνει:

«Κύριε Μαγιάκη, οι πολίτες του Αμαρουσίου δεν έχουν ανάγκη και έχουν απορρίψει φτηνούς λαϊκισμούς και ψεύτικες υποσχέσεις»

Χαιρόμαστε που ο κ. Μαγιάκης θεωρεί τις θέσεις και τις απαντήσεις μας για το Τοπικό Σχέδιο Διαχείρισης Απορριμμάτων του Δήμου Αμαρουσίου πλήρεις και ικανοποιητικές για τον ίδιο και την παράταξή του.

Επίσης, μας ικανοποιεί το γεγονός ότι αποδέχεται έστω και καθυστερημένα και αναγνωρίζει την αποτυχία της Περιφέρειας Αττικής και προσωπικά της κας Δούρου στη διαχείριση των απορριμμάτων στην Αττική.

Και βέβαια, σε αυτό το σημείο θα πρέπει να υπενθυμίσουμε στον κ. Μαγιάκη ότι ήταν ο ίδιος που ουσιαστικά υποστήριξε και χειροκρότησε, υπερθεματίζοντας, όσα με ευκολία και λαϊκισμό υποστήριζε η παράταξη της κας Δούρου, την οποία με τις δικές του μικρές δυνάμεις στήριξε για την εκλογή της στη θέση της -περιφερειάρχου.
Αντιλαμβανόμαστε τη σύγχυση και τα αδιέξοδα στα οποία έχει περιέλθει ο κ. Μαγιάκης.

Είναι λογικό, μετά τις αυταπάτες και μετά τα «όχι» που έγιναν «ναι» να καταφεύγει στο κυνήγι ανεμόμυλων, ως έσχατη επιλογή, ελλείψει επιχειρημάτων.

Δυστυχώς για τον κ. Μαγιάκη, οι πολίτες του Αμαρουσίου δεν έχουν ανάγκη και έχουν απορρίψει φτηνούς λαϊκισμούς και ψεύτικες υποσχέσεις.

Ευτυχώς, έχουν επιλέξει μία σοβαρή, υπεύθυνη και αποφασιστική διοίκηση, που καθημερινά αγωνίζεται για να προσφέρει ποιοτικές υπηρεσίες με το χαμηλότερο δυνατό κόστος στους πολίτες, σεβόμενη τις θυσίες τους στην ιδιαίτερα αυτή δύσκολη οικονομική συγκυρία.

Και η προσπάθεια για την αναβάθμιση των παρεχομένων υπηρεσιών γίνεται καθημερινά πράξη, με την ενίσχυση του εξοπλισμού και του στελεχιακού δυναμικού των υπηρεσιών μας και ιδιαίτερα στην υπηρεσία καθαριότητας.

Αφήνουμε τον κ. Μαγιάκη στον αέναο αγώνα του, που τελικά αποδεικνύεται κυνήγι ανεμόμυλων.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet