Εγκαίνια γραφείου για τον Σύλλογο «Κυκλαδονήσια»
Κοινωνία

Εγκαίνια γραφείου για τον Σύλλογο «Κυκλαδονήσια»

Ευχαριστώντας τον δήμαρχο Πεντέλης Δημήτρη Στεργίου – Καψάλη, για τη διάθεση του χώρου και του γραφείου τους, ο πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου Κυκλαδιτών και φίλων Ν. Πεντέλης «Κυκλαδονήσια» πραγματοποίησαν τα εγκαίνια του χώρου την Κυριακή 11 Μαΐου 2014 το μεσημέρι στη Δημοτική Κοινότητα Ν. Πεντέλης. Ακολουθεί η σχετική ανακοίνωση:

Αισθανόμενος ιδιαίτερη χαρά ο δήμαρχος, αφού επί της θητείας του οι Κυκλαδίτες απέκτησαν τη δική τους εστία για να ανταμώνουν, να ανταλλάζουν οι μεγαλύτεροι μνήμες, όνειρα, ελπίδες… γιατί η μνήμη είναι το φιλολογικό ψευδώνυμο της λήθης, πρότεινε τη δημιουργία Μουσείου των Λατόμων με την αρωγή του, αφού η συλλογική ιστορική μνήμη της Ν. Πεντέλης είναι άμεσα συνδεδεμένη με τους λατόμους Κυκλαδίτες και οι πρώτοι Κυκλαδίτες λατόμοι στην Ν.Πεντέλη δούλεψαν σκληρά και λάξεψαν τα μάρμαρα αλλά και τις μεταξύ τους άρρηκτες σχέσεις. Τέλος ευχήθηκε στον πρόεδρο και τα μέλη του Δ.Σ. καλή επιτυχία στο έργο τους με σκοπό τη διατήρηση και συνέχιση της πολιτιστικής παράδοσης στους νεότερους.

Στην τελετή των εγκαινίων παραβρέθησαν επίσης, η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ευαγγελία Μπουσίου, οι επικεφαλής των δημοτικών συνδυασμών για την ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ο Δημοσθένης Παπακωνσταντίνου  και για τα ΜΕΛΙΣΣΙΑ – ΠΕΝΤΕΛΗ ΜΑΖΙ ο Νίκος Τόλιος, οι αντιδήμαρχοι Θεόδωρος Αποστολόπουλος, Παναγιώτης Μούστρης, Άντα Μπούσουλα, Βασίλης Μπούρας, ο δημοτικός σύμβουλος Γιώργος Χειλάς, ο πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Ν. Πεντέλης Χρήστος Γκολετσόπουλος, ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Μικρασιατών Αγ. Γεώργιος Γκιούλμπαξε Βασίλης Ροσταδάκης, εκπρόσωποι των πολιτικών φορέων της πόλης και πολλοί δημότες.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet