Colour Day Run στο Μαρούσι
Αθλητισμός

Colour Day Run στο Μαρούσι

Υπό την αιγίδα του Δήμου Αμαρουσίου και με την υποστήριξη της ΚΕΔΑ, πραγματοποιείται την Κυριακή 9 Απριλίου 2017, με ώρα εκκίνησης 11:00 π.μ., στο ΟΑΚΑ («Τείχος των Εθνών») στο Μαρούσι ο πιο χαρούμενος αγώνας δρόμου 5 χιλιομέτρων της χώρας.

Πρόκειται για το «Colour Day Run» που ετοιμάζεται να προσφέρει μια ανεπανάληπτη και απολαυστική διαδρομή για όλες τις ηλικίες και όλη την οικογένεια, γεμάτη χρώμα, κέφι και μουσική. Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, αθλητισμός και χρώμα ενώνονται σε μια μέρα.

Το «Colour Day Run» μαζί με το «Όλοι μαζί μπορούμε» φέρνουν την ευγενή άμιλλα του αθλητισμού πιο κοντά στο χρώμα και τη διασκέδαση, σε έναν πολύχρωμο αγώνα δρόμου όπου όλοι ανεξαρτήτως ηλικίας και φύλου και σωματικής διάπλασης μπορούν να συμμετέχουν.

Σ΄ αυτόν τον αγώνα δρόμου όλοι είναι νικητές, και το έπαθλο είναι η αίσθηση της χαράς, της ελευθερίας, της ευεξίας και της διασκέδασης που προσφέρει το χρώμα, στην πιο αθλητική και ταυτόχρονα διασκεδαστική μέρα της χρονιάς.

Στη διάρκεια της διαδρομής του αγώνα δρόμου, οι δρομείς θα περάσουν από έξι οριοθετημένα check points, όπου εθελοντές πετάνε χρώμα από την παλέτα χρωμάτων του Colour Day Festival: κόκκινο, κίτρινο, πράσινο, μπλε, ροζ, πορτοκαλί.

Οι δρομείς ξεκινούν φορώντας το λευκό Colour Day Run μπλουζάκι τους και μετατρέπονται σε μια χρωματική παλέτα κατά τη διάρκεια του αγώνα δρόμου, ενώ φτάνοντας στον τερματισμό καταλήγουν σε ένα μεγάλο πάρτι χρωμάτων με πολύ χορό και μουσική.

Ο δήμαρχος Αμαρουσίου, Γιώργος Πατούλης, αναφερόμενος σε αυτή τη δράση τόνισε ότι «για μια ακόμη φορά ο Δήμος Αμαρουσίου πρωτοπορεί με δράσεις που στόχο έχουν να ενώσουμε τις δυνάμεις μας δίνοντας μαθήματα αγωνιστικότητας, καρτερικότητας, επιμονής, πίστης και δύναμης ψυχής για τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.

»Να είστε σίγουροι ότι μέλημά μας ήταν και παραμένει η ανακούφιση των συνανθρώπων μας και σε αυτό το πλαίσιο θέτουμε βάσεις για μια άλλη προσέγγιση που θα καθιστά την κοινωνική συνοχή πραγματικότητα και όχι αφηρημένο στόχο».

Μέρος των εσόδων από τα πακέτα συμμετοχής του Colour Day Run θα διατεθούν στην ενίσχυση του θεσμού του «Όλοι μαζί μπορούμε», που από το 2011 σχεδιάζει και υλοποιεί δράσεις που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα τομέων όπως η κοινωνική πρόνοια, η υγεία, η εκπαίδευση και το περιβάλλον.

Πληροφορίες για τον αγώνα δρόμου και για τα πακέτα συμμετοχής.

 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet