Β. Ζορμπάς: Ανεπάρκεια και αλαζονεία Γ. Σταθόπουλου στο θέμα «Da Vinci»
Επιχειρήσεις – Αγορά

Β. Ζορμπάς: Ανεπάρκεια και αλαζονεία Γ. Σταθόπουλου στο θέμα «Da Vinci»

«Ιδεοληψία», «ανεπάρκεια» και «αλαζονεία» καταλογίζει στον δήμαρχο Αγίας Παρασκευής, Γιάννη Σταθόπουλο, ο τέως δήμαρχος, Βασίλης Ζορμπάς, αναφορικά με την απόφαση ανάκλησης της άδειας του καταστήματος «Da Vinci» με δεδομένο ότι αυτή ακυρώθηκε από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση.

Μάλιστα, ο τ. δήμαρχος τονίζει ότι εάν η απόφαση ανάκλησης της αδείας σημάνει οποιαδήποτε οικονομική ζημία για τον Δήμο, τότε η παράταξή του θα κινήσει όλες τις νόμιμες διαδικασίες για να καταλογισθεί το κόστος της ζημίας σε βάρος της προσωπικής περιουσίας του δημάρχου και των δημοτικών συμβούλων της πλειοψηφίας που ψήφισαν την απόφαση.

Ακολουθεί η ανακοίνωση:

Η ιδεοληψία, η ανεπάρκεια και η αλαζονεία του δημάρχου, βλάπτουν σοβαρά τα συμφέροντα του Δήμου

Η ακύρωση της απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου για την ανάκληση της άδειας του «Da Vinci», μετά από εισήγηση του δημάρχου, Γιάννη Σταθόπουλου, που υπερψήφισαν όλα τα μέλη της δημοτικής του ομάδας (πλην ενός, που την καταψήφισε για λόγους «συναδελφικής» αλληλεγγύης και μόνο), είναι άλλη μια απόδειξη του πόσο πρόχειρα διαχειρίζεται τα σοβαρά ζητήματα ο δήμαρχος.

Δεν «πανηγυρίζουμε» ως αξιωματική αντιπολίτευση για την απόφαση αυτή της Αποκεντρωμένης Διοίκησης (όπως σίγουρα θα έκανε αυτός). Γιατί τόσο η απόφαση της δημοτικής Αρχής όσο και η ακύρωσή της έχουν σοβαρές επιπτώσεις στον Δήμο και στους δημότες. Πλήττουν το κύρος του Δήμου και θα έχουν (προφανώς) και οικονομικό κόστος για τους δημότες.

Ο δήμαρχος και η μικρή «παρέα» γύρω του, δεν θέλησαν να ακούσουν την πρότασή μας, όταν συζητούσαμε το θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο. Μια πρόταση που και τη νομιμότητα ακολουθούσε και το ακίνητο εξασφάλιζε για τον Δήμο και προστάτευε το δημόσιο συμφέρον. Δεν άκουσαν τη φωνή της λογικής και κινήθηκαν ιδεοληπτικά και αλαζονικά, πιστεύοντας (όπως έχουν κάνει και άλλες φορές) ότι είναι υπεράνω του Νόμου, αλλά και του συμφέροντος του Δήμου.

Να γνωρίζει ο δήμαρχος Γιάννης Σταθόπουλος, καθώς και η παράταξή του, ότι εάν λόγω των αποφάσεων και ενεργειών τους υποστεί οποιαδήποτε ζημία ο Δήμος, δεν θα παραμείνουμε απαθείς. Θα ακολουθήσουμε οποιαδήποτε νόμιμη διαδικασία, όσο καιρό και αν χρειασθεί, για να καταλογισθεί σε βάρος της προσωπικής τους περιουσίας, το κόστος της ζημίας. Αρκετά έχουν πληρώσει οι δημότες τους πειραματισμούς και την εξαργύρωση κάποιων «γραμματίων» τους.

Βασίλης Ζορμπάς

Επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Αγία Παρασκευή η πόλη μας, πρ. δήμαρχος Αγίας Παρασκευής

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet