Πέμπτη 24 Μαΐου 2018

Πρόγραμμα Ανακύκλωσης του ΕΔΣΝΑ στο «Βριλήσσια Street Volley Kids Event»

0
254 Προβολές

Ο ΕΔΣΝΑ (Ειδικός Διαβαθμιδικός Σύνδεσμος Νομού Αττικής) συμμετείχε την Κυριακή 2 Απριλίου 2017 στο «Βριλήσσια Street Volley Kids Event» που διοργάνωσε ο Δήμος Βριλησσίων. Σκοπός της εκδήλωσης ήταν, σε συνδυασμό με τις αθλητικές δραστηριότητες, να ενημερωθούν γονείς και παιδιά για τα προγράμματα ανακύκλωσης.

Στο ειδικά διαμορφωμένο περίπτερο του ΕΔΣΝΑ, μικροί και μεγάλοι είχαν την ευκαιρία να πληροφορηθούν λεπτομερώς για το πρόγραμμα ανακύκλωσης χαρτιού «Έλα στον κύκλο μας» και τα πλεονεκτήματά του, ενώ έπαιρναν μαζί τους έντυπο και ηλεκτρονικό ενημερωτικό υλικό. Τα παιδιά παίζοντας το ηλεκτρονικό παιχνίδι του «Χαρτοφάγου» σε μεγάλη οθόνη touch screen διασκέδαζαν μαθαίνοντας πώς διαχωρίζονται τα ανακυκλώσιμα απορρίμματα.

Παρούσα στο περίπτερο του ΕΔΣΝΑ ήταν η περιφερειακή σύμβουλος και μέλος της Ε.Ε. του Συνδέσμου, Σοφία Κορωναίου, με την προϊσταμένη του τμήματος ανακύκλωσης, Μίνα Σταματοπούλου, ενώ μεταξύ άλλων το επισκέφθηκαν ο δήμαρχος Βριλησσίων, Ξένος Μανιατογιάννης, και ο αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος, Αλέξης Μαυραγάνης.

Ο Δήμος Βριλησσίων είναι από τους πρώτους δήμους που συμμετέχει στο επιτυχημένο πρόγραμμα Ανακύκλωσης Χαρτιού «Έλα στον κύκλο μας», που υλοποιεί ο ΕΔΣΝΑ και η Περιφέρεια Αττικής, σημειώνοντας ήδη πολύ θετικά αποτελέσματα και προοπτικές για το μέλλον.

Αφήστε ένα σχόλιο

Scroll Up