Πέμπτη 24 Μαΐου 2018

Οι 25 πρώτοι εργαζόμενοι Κοινωφελούς Εργασίας πιάνουν δουλειά στο Ηράκλειο

0
155 Προβολές

Τους 25 πρώτους εργαζόμενους που θα απασχοληθούν στις υπηρεσίες του Δήμου Ηρακλείου Αττικής μέσα από το νέο πρόγραμμα Κοινωφελούς Εργασίας για τους επόμενους 8 μήνες, υποδέχθηκε στο δημαρχείο της πόλης ο δήμαρχος, Νίκος Μπάμπαλος. Οι περισσότεροι από τη συγκεκριμένη ομάδα θα απασχοληθούν στην Υπηρεσία Περιβάλλοντος, αλλά και στα Ειδικά Συνεργεία της πόλης, ξεκινώντας από την προσεχή, Μεγάλη Δευτέρα.

«Ξέρω ότι, δυστυχώς, η σύμβαση εργασίας σας έχει ημερομηνία λήξης. Σας ζητώ, όμως, να αγαπήσετε αυτό που θα κάνετε, να βάλετε όλο το μεράκι σας. Γιατί, κάθε ημέρα της δικής σας προσφοράς σε αυτόν τον Δήμο είναι ακόμα ένα λιθαράκι στην κοινή, πλέον, προσπάθεια που κάνουμε να κάνουμε καλύτερη την ζωή των Ηρακλειωτών. Εμείς, όλοι στη δημοτική Aρχή, θα είμαστε δίπλα σας απόλυτα συνεπής σε ό,τι χρειαστείτε», ήταν το μήνυμα του κ. Νίκου Μπάμπαλου προς τους νέους εργαζόμενους του Δήμου.

Τις επόμενες ημέρες ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής θα υποδεχθεί και τους υπόλοιπους συμβασιούχους από το σύνολο των 95, που έχει κατατάξει το πρόγραμμα Κοινωφελούς Εργασίας στις υπηρεσίες του.

Αφήστε ένα σχόλιο

Scroll Up