Κ. Τσιαμπάς: Αλαζονεία ενός ιδεοληπτικού Συριζαίου στην υπόθεση «Da Vinci»
Επιχειρήσεις – Αγορά

Κ. Τσιαμπάς: Αλαζονεία ενός ιδεοληπτικού Συριζαίου στην υπόθεση «Da Vinci»

Κατά του δημάρχου Αγίας Παρασκευής, Γιάννη Σταθόπουλου, βάλει ο δημοτικός σύμβουλος της μείζονος μειοψηφίας στο Δημοτικό Συμβούλιο, Κώστας Τσιαμπάς, αναφορικά με την υπόθεση «Da Vinci».

Ο δημοτικός σύμβουλος τονίζει ότι η ακύρωση από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση της απόφασης του Δ.Σ., περί ανάκλησης αδείας λειτουργίας της επιχείρησης, φέρνει «σε δύσκολη θέση» τον Δήμο και καταλογίζει «αλαζονεία» στον δήμαρχο, χαρακτηρίζοντάς τον, μάλιστα, ως «ιδεοληπτικό Συριζαίο».

Ακολουθεί η ανακοίνωση του κ. Κ. Τσιαμπά:

Η Αποκεντρωμένη Διοίκηση μετά από προσφυγή του ιδιοκτήτη της επιχείρησης Da Vinci ακύρωσε την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Η απόφαση εκτός του ότι προσβάλει το κύρος του Δ.Σ., φέρνει σε δύσκολη θέση τον Δήμο για τη συνέχεια.

Αποκλειστικά υπεύθυνος είναι ο δήμαρχος κύριος Σταθόπουλος Ιωάννης, ο οποίος δυστυχώς έμεινε κολλημένος στις ιδεοληψίες του και στις υποσχέσεις του, βάζοντας τα συμφέροντα του Δήμου σε δεύτερη μοίρα. Όσοι αγωνίσθηκαν όλα αυτά τα χρόνια για τα συμφέροντα του Δήμου, στηρίζοντας τις ενέργειες του κ. δημάρχου, άθελα τους έφεραν τον Δήμο σε δύσκολη θέση για τη συνέχεια.

Είναι δύσκολη η διοίκηση κύριε Σταθόπουλε.

Θα σας θυμίσω κάποιες αρχές: Πρόβλεψη, Ευκαμψία, Απλότητα, Συνεργασία, Ανιδιοτέλεια, Μεγαλοψυχία κ.λπ.

Έχετε κάνει ποτέ αυτοκριτική, διαθέτετε κάποιες από τις παραπάνω αρετές;;;

Η μείζονα αντιπολίτευση είχε ψηφίσει «Απέχω», ακριβώς επειδή η νομική γνωμάτευση, παρότι την παρήγγειλε ο κύριος δήμαρχος, έδειχνε τον δρόμο που έπρεπε να ακολουθήσουμε. Η αλαζονεία όμως ενός ιδεοληπτικού Συριζαίου δεν του επιτρέπει να σκέπτεται ορθολογικά και με ανιδιοτέλεια.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet