Υπεγράφη η σύμβαση για τον Παιδικό Σταθμό επί της Λ. Πλαπούτα
Κοινωνία

Υπεγράφη η σύμβαση για τον Παιδικό Σταθμό επί της Λ. Πλαπούτα

Την προγραμματική σύμβαση με την ανάδοχο εταιρεία για την κατασκευή του νέου δημοτικού παιδικού σταθμού επί της Λεωφόρου Πλαπούτα υπέγραψε ο δήμαρχος Ηρακλείου Αττικής, Νίκος Μπάμπαλος, κάνοντας έτσι το τελευταίο βήμα για να ξεκινήσει ακόμα ένα μεγάλο έργο στην πόλη, ένα έργο που θα βοηθήσει στη βελτίωση της οικογενειακής ζωής των Ηρακλειωτών. Οι εργασίες αναμένεται να ξεκινήσουν μέχρι το τέλος του μήνα για να είναι, έτσι, ο σταθμός έτοιμος μέσα στα επόμενα δύο χρόνια.

Σημειώνεται ότι ο νέος βρεφονηπιακός σταθμός θα ανεγερθεί στο οικοδομικό τετράγωνο που περικλείεται από τις οδούς Πλαπούτα, Εφέσσου, Κ. Παλαμά και Αριστοτέλη Βαλαωρίτη, θα είναι δυναμικότητας 60 παιδιών, θα αναπτύσσεται σε τρία επίπεδα (μαζί με το υπόγειο), θα έχει συνολική επιφάνεια 802τ.μ. και θα ικανοποιεί όλες τις σύγχρονες προδιαγραφές λειτουργίας. Πρόκειται, μάλιστα, να καλύψει τις ανάγκες για τη φιλοξενία των παιδιών των κατοίκων σε δύο γειτονιές με ιδιαίτερες απαιτήσεις: τα Ηπειρώτικα και το Παλαιό Ηράκλειο.

«Σε σχετικά σύντομο χρονικό διάστημα δρομολογήσαμε τις απαιτούμενες διαδικασίες για να βάλουμε στην τελική ευθεία την κατασκευή του νέου παιδικού σταθμού της πόλης μας και να εξυπηρετήσουμε ακόμα περισσότερες οικογένειες Ηρακλειωτών. Χρέος μας, πλέον, να επιβλέπουμε την ομαλή πορεία των έργων για να εξασφαλίσουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα», σχολιάζει ο δήμαρχος Ηρακλείου Αττικής, Νίκος Μπάμπαλος.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet