Τρίτη 22 Μαΐου 2018

Η ΕΛΤΑ Courier μοίρασε πασχαλινά δώρα αλληλεγγύης στο Αναρρωτήριο Πεντέλης

0
381 Προβολές

Με το μήνυμα «Αποστολή μας να βρισκόμαστε δίπλα σε όσους μας έχουν ανάγκη» και με όχημα την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη, φέτος το Πάσχα η ΕΛΤΑ Courier αποφάσισε να μοιράσει όχι μόνο ευχές, αλλά και έμπρακτη βοήθεια στους συνανθρώπους μας, μέσα από μια σειρά ενεργειών αγάπης και αλληλεγγύης.

Το «σύνθημα» για την έναρξη της φετινής «αποστολής» δόθηκε από τον πρόεδρο της εταιρείας, Αντώνη Φειδοπιάστη.

Συγκεκριμένα, το πρωί της Μ. Δευτέρας, ο κ. Φειδοπιάστης βρέθηκε στο ΠΙΚΠΑ Πεντέλης, για να παραδώσει στον διοικητή του Αναρρωτηρίου, κ. Καραγκούνη, τα δώρα αγάπης όλων των ανθρώπων της ΕΛΤΑ Courier.

Βιβλία, ρούχα, κουζινικά είδη και παιχνίδια ήταν μερικά μόνο από τα αντικείμενα που συγκεντρώθηκαν και δωρίστηκαν, με σκοπό να καλύψουν κάποιες πρακτικές ανάγκες, αλλά και να γεμίσουν με χαμόγελα τόσο τα παιδιά που φιλοξενούνται στο ΠΙΚΠΑ Πεντέλης, όσο και τις οικογένειες που έχουν αναλάβει την αναδοχή παιδιών του Αναρρωτηρίου.

Μετά την παράδοση, ο κ. Φειδοπιάστης είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί εκτενώς από τον κ. Καραγκούνη για το έργο του Αναρρωτηρίου, να περιηγηθεί στους χώρους του, αλλά και ν’ ανταλλάξει ευχές, αγκαλιές και χαμόγελα με τα παιδιά και το προσωπικό.

Λίγο πριν αποχωρήσει, ο κ.Φειδοπιάστης δεσμεύτηκε ότι η ΕΛΤΑ Courier θα βρίσκεται στο πλευρό των παιδιών και των οικογενειών του ΠΙΚΠΑ Πεντέλης σε κάθε μελλοντική τους ανάγκη.

Αφήστε ένα σχόλιο

Scroll Up