Πραγματοποιήθηκε η 1η ετήσια γενική συνέλευση της Ενότητας
Πολιτική

Πραγματοποιήθηκε η 1η ετήσια γενική συνέλευση της Ενότητας

Διεξήχθησαν την Κυριακή 9 Απριλίου 2017 με επιτυχία οι εργασίες της 1ης ετήσιας γενικής συνέλευσης της παράταξης Ενότητα Ανατροπή και Έργο για το Μαρούσι.

Η Συνέλευση ενέκρινε με πλειοψηφία (1 λευκό) τον απολογισμό δράσης της Συντονιστικής Επιτροπής και ομόφωνα τον οικονομικό απολογισμό.

Αναγνωρίστηκε, σύμφωνα με ενημέρωση από την παράταξη, η ουσιαστική συμβολή της παράταξης στην ανάδειξη των τοπικών προβλημάτων στο Δημοτικό Συμβούλιο και την κοινωνία, και ιδιαίτερα, όπως τονίζει η παράταξη, «στη διεκδίκηση λύσης προς το συμφέρον της πόλης σχετικά με την τρέχουσα “νομιμοποίηση” του Mall».

Όπως σημειώνει σε σχετική ανακοίνωσή της η παράταξη, διαπιστώθηκε «το αυξημένο κύρος της στους δημότες» και «η αναγνώριση της ως της κύριας αντιπολιτευτικής δύναμης στη δημοτική Αρχή Πατούλη».

Στη συνέλευση κατατέθηκαν πλήθος προτάσεων για τη βελτίωση της πολιτικής και επικοινωνιακής παρουσίας της παράταξης που σημειώθηκε ότι θα ληφθούν υπόψη από τη συντονιστική επιτροπή. Παράλληλα, τονίστηκε η ανάγκη για την επεξεργασία λεπτομερών θέσεων για όλα τα προβλήματα της πόλης και η ενθάρρυνση της συμμετοχής των πολιτών.

Τέλος, έγινε ενημέρωση για το νέο θεσμικό πλαίσιο της Αυτοδιοίκησης και καθορίστηκε ότι μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα θα γίνει συγκέντρωση – συζήτηση για να διαμορφωθούν οι θέσεις της παράταξης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet