Τετάρτη 23 Μαΐου 2018

Δήμος Αμαρουσίου: Η υποκρισία του ΣΥΡΙΖΑ Αμαρουσίου δεν έχει όριο

0
411 Προβολές

Για «υποκρισία» και μάλιστα «χωρίς όριο» κατηγορεί την παράταξη Ενότητα Ανατροπή και Έργο για το Μαρούσι η διοίκηση του Δήμου Αμαρουσίου.

Με αφορμή ανακοίνωση της παράταξης της μείζονος μειοψηφίας στο Δημοτικό Συμβούλιο Αμαρουσίου στην οποία εγκαλεί τη διοίκηση του δημάρχου, Γιώργου Πατούλη, για ιδιωτικοποίηση της καθαριότητας στους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου, η δημοτική Αρχή σημειώνει ότι σχεδόν σε όλες τις δημόσιες υπηρεσίες η ίδια η κυβέρνηση έχει εκχωρήσεις τις υπηρεσίες καθαριότητας σε ιδιώτες.

Ως εκ τούτου, και πέραν της κατηγορίας περί «υποκρισίας» η διοίκηση του Δήμου διερωτάται «γιατί δεν έχει βγάλει μέχρι σήμερα έστω και μία ανακοίνωση ο ΣΥΡΙΖΑ Αμαρουσίου σε βάρος της κυβέρνησης».

Η υποκρισία του ΣΥΡΙΖΑ Αμαρουσίου δεν έχει όριο

Η δημοτική παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ στο Μαρούσι για μια ακόμη φορά εκτίθεται με τις ανακοινώσεις που εκδίδει.

Εγκαλεί τη σημερινή δημοτική Αρχή του Δήμου Αμαρουσίου για δήθεν ιδιωτικοποίηση της καθαριότητας στους δημοτικούς παιδικούς σταθμούς, σε μια περίοδο που σχεδόν σε όλες τις δημόσιες υπηρεσίες, η κυβέρνηση έχει ήδη εκχωρήσει σε ιδιώτες τις υπηρεσίες καθαριότητας και φύλαξης.

Ο Δήμος Αμαρουσίου και η διοίκηση του Νομικού Προσώπου που είναι υπεύθυνη για τη λειτουργία των παιδικών σταθμών φροντίζουν να λειτουργούν άψογα οι δημοτικοί σταθμοί της πόλης. Όπου μπορεί, καλύπτει τις ανάγκες με μόνιμο προσωπικό κι όπου δεν έχει αυτή τη δυνατότητα, αναθέτει την εκτέλεση απαραίτητων εργασιών σε ιδιώτες εργολάβους. Αυτό που μας ενδιαφέρει πάνω από όλα είναι η υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρουμε στις οικογένειες της πόλης μας. Κι όχι οι ιδεοληψίες της αντιπολίτευσης.

Την ίδια ακριβώς πρακτική και μάλιστα σε μεγαλύτερο βαθμό, ακολουθεί και η σημερινή κυβέρνηση. Σε ιδιώτες εργολάβους έχει ανατεθεί η καθαριότητα, αλλά και η φύλαξη σε Υπουργεία, Νοσοκομεία, Νομικά Πρόσωπα του Δημοσίου. Ακόμη και η Περιφέρεια Αττικής για τις ίδιες υπηρεσίες, ιδιώτες εργολάβους χρησιμοποιεί.

Κι εύλογα αναρωτιόμαστε, γιατί δεν έχει βγάλει μέχρι σήμερα έστω και μία ανακοίνωση ο ΣΥΡΙΖΑ Αμαρουσίου σε βάρος της κυβέρνησης; Σε άλλη χώρα ζουν ή κάνουν ότι δεν γνωρίζουν;

Τελικά η υποκρισία τους έχει όριο ή όχι;

Πού νομίζουν ότι απευθύνονται και πόσο ακόμη πιστεύουν ότι μπορούν να εξαπατούν με ψέματα και λαϊκισμούς τους πολίτες;

Αφήστε ένα σχόλιο

Scroll Up