4ος Δρόμος Ζωής Αγ. Παρασκευής Αναδεικνύοντας τον Υμηττό – 2017
Αθλητισμός

4ος Δρόμος Ζωής Αγ. Παρασκευής Αναδεικνύοντας τον Υμηττό – 2017

Ο Πολιτιστικός & Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Αγίας Παρασκευής (ΠΑΟΔΑΠ), με τη συνδρομή του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Ανατολικής Αττικής και την υποστήριξη της Ομάδας Αθλητών Μαραθωνίου Αθηνών «ORAMA», διοργανώνει για 4η χρονιά αγώνα δρόμου για όλες τις ηλικίες, με την επωνυμία «4ος  ΔΡΟΜΟΣ ΖΩΗΣ ΔΗΜΟΥ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΥΜΗΤΤΟ – 2017».

Ο αγώνας περιλαμβάνει:

  • 1 χλμ. για μαθητές πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης.
  • 14 χλμ. μεικτή διαδρομή (δρόμος – βουνό) στον Υμηττό (η διαδρομή κατά το μεγαλύτερο μέρος της διεξάγεται σε χαραγμένη διαδρομή στον Υμηττό).
  • 5 χλμ. για μαθητές δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης  & ενήλικες άνω των 18 ετών.

Παράλληλα, θα υπάρξει και μια ανοιχτή κατηγορία για όσους επιθυμούν να έχουν τη χαρά της συμμετοχής και μόνο, με ελεύθερο τερματισμό.

Αφετηρία και τερματισμός όλων των διαδρομών η πλατεία της Αγίας Παρασκευής.

Η συμμετοχή των ενδιαφερομένων στον αγώνα είναι δωρεάν.

Η διοργάνωση, εκτός από την αθλητική της διάσταση, έχει φιλανθρωπικό και κοινωνικό χαρακτήρα.

Όποιος επιθυμεί (συμμετέχων ή θεατής) μπορεί να προσφέρει συσκευασμένα τρόφιμα μακράς διάρκειας, τα οποία θα διατεθούν μέσω του Κοινωνικού Παντοπωλείου και Μαγειρείου του Δήμου, για τη στήριξη συμπολιτών μας.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί την Κυριακή 7 Μαΐου, υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Συλλόγων Λαϊκού Μαζικού Αθλητισμού – Υπεραποστάσεων (ΕΟΣΛΜΑ-Υ), με τη συνδρομή του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Ανατολικής Αττικής και την υποστήριξη της Ομάδας Αθλητών Μαραθωνίου Αθηνών «O.R.A.M.A.»,

Όλες οι πληροφορίες για τον αγώνα (διαδρομές, ώρες, ηλικιακές κατηγορίες,  δηλώσεις συμμετοχής κ.λπ.) περιέχονται στην προκήρυξη που βρίσκεται αναρτημένη στην ιστοσελίδα του Δήμου Αγίας Παρασκευής.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet