Πέμπτη 24 Μαΐου 2018

Με 48 νέους εργαζόμενους ενισχύεται ο τομέας Καθαριότητας του Αμαρουσίου

0
189 Προβολές

Τους πρώτους 48 εργαζόμενους που θα απασχοληθούν στις υπηρεσίες του Δήμου Αμαρουσίου μέσα από το νέο πρόγραμμα Κοινωφελούς Εργασίας για τους επόμενους 8 μήνες υποδέχθηκε, στο δημαρχείο της πόλης, ο δήμαρχος Γιώργος Πατούλης.

Ο κ. Πατούλης, αφού τους καλωσόρισε στην οικογένεια του Δήμου Αμαρουσίου, τόνισε ότι η προσφορά τους είναι ιδιαίτερη σημαντική, καθώς όλοι μαζί έχουμε τον ίδιο στόχο, να υπηρετούμε, με όσο το δυνατόν αναβαθμισμένες υπηρεσίες, τους συνανθρώπους μας, κάνοντας την καθημερινότητά τους ακόμα καλύτερη.

«Σε αυτή την κοινή μας προσπάθεια η δημοτική Αρχή θα βρίσκεται δίπλα σας, ενώνοντας τις δυνάμεις μας για το καλό της πόλης μας και των συμπολιτών μας» τόνισε ο κ. Πατούλης.

Παράλληλα, ο δήμαρχος Αμαρουσίου σημείωσε ότι η ενίσχυση του Δήμου με νέο προσωπικό – οι 36 εργαζόμενοι θα προωθηθούν στη διεύθυνση Καθαριότητας και Ανακύκλωσης και οι υπόλοιποι 12 στο τμήμα Αστικού Πρασίνου της διεύθυνσης Περιβάλλοντος -σε συνεργασία με το μόνιμο προσωπικό αυτών των διευθύνσεων, αλλά και με την πρόσφατη ανανέωση του στόλου οχημάτων του Δήμου- θα συμβάλλει καθοριστικά στην πλήρη αναβάθμιση της καθαριότητας, «έτσι ακριβώς όπως την έχουμε οραματιστεί, ως μια πόλη πρότυπο».

Τις επόμενες ημέρες ο Δήμος Αμαρουσίου θα υποδεχθεί και τους υπόλοιπους συμβασιούχους, από το σύνολο των 176 που έχει κατατάξει το πρόγραμμα Κοινωφελούς Εργασίας στις υπηρεσίες του.

Αφήστε ένα σχόλιο

Scroll Up