Δημήτρης Κωνστάντος: Να εμπλουτίσουμε το «brand name» του Δήμου
Πολιτική

Δημήτρης Κωνστάντος: Να εμπλουτίσουμε το «brand name» του Δήμου

Οι νέες, πρόσφατες επιτυχίες μαθητών των δημοτικών σχολείων του Δήμου μας σε πανελλήνιους διαγωνισμούς στη ρομποτική και στο σκάκι προστίθενται σε άλλες παλαιότερες, αποδεικνύοντας τα πολύπλευρα ταλέντα που διακρίνουν τη νέα γενιά, ταλέντα που οφείλουμε ως Tοπική Aυτοδιοίκηση να καλλιεργήσουμε, να υποστηρίξουμε και να αναδείξουμε!

Ας ταυτίσουμε στα μάτια και στη συνείδηση των νέων παιδιών τοn Δήμο μας με την εκπαιδευτική ρομποτική, τις νέες έξυπνες τεχνολογίες και το σκάκι, εμπλουτίζοντας το «brand name» της τοπικής μας κοινωνίας. Είναι ευκαιρία να μην παραμείνουμε στα απλά ευχολόγια, αλλά να προχωρήσουμε σε πράξεις, δημιουργώντας υποδομές και εργαστήρια στα οποία είναι βέβαιο ότι θα δηλώσουν με ενθουσιασμό συμμετοχή εκατοντάδες παιδιά και νέοι, είτε ασχολούνται ήδη με τις συγκεκριμένες δραστηριότητες, είτε ανακαλύπτοντας για πρώτη φορά τη γοητεία και το ενδιαφέρον τους στις νέες τεχνολογίες και στα πνευματικά αθλήματα.

Εργαστήρια και αίθουσες αποκλειστικής χρήσης που θα συμπληρώσουν την υφιστάμενη παροχή αθλητικών και πολιτιστικών διεξόδων, διευρύνοντας τις δυνατότητες για τις νέες και τους νέους σε Πεύκη και Λυκόβρυση, με θετικά οφέλη στην ανάπτυξη της προσωπικότητας και του χαρακτήρα τους.

Η δημιουργία εργαστηρίων εκπαιδευτικής ρομποτικής, νέων έξυπνων τεχνολογιών και αίθουσας αποκλειστικής χρήσης για το σκάκι, το κορυφαίο πνευματικό άθλημα, είναι εφικτή τόσο ως προς τη χρηματοδότηση του κόστους υλοποίησης όσο και ως προς τη στελέχωση με το κατάλληλο ανθρώπινο δυναμικό. Το παράδειγμα της ομάδας «Smart Robots» στον πανελλήνιο διαγωνισμό ρομποτικής και η παρουσία των δύο συλλόγων που δραστηριοποιούνται με ιδιαίτερη επιτυχία στο σκάκι, Αριστοτέλης και Α.Ο. Πεύκης, μας δείχνουν τον δρόμο, αλλά και τις ευθύνες που μας αναλογούν ως Δήμος, ως αιρετοί εκπρόσωποι των συμπολιτών μας.

Η δημοτική μας παράταξη από την προεκλογική περίοδο το 2014, αλλά και με δημόσιες τοποθετήσεις και ανακοινώσεις μεταγενέστερα, έχει εστιάσει και αναδείξει τις νέες τεχνολογίες και τα πνευματικά αθλήματα ως πρωτεύοντες τομείς ανάπτυξης στο πλαίσιο της τοπικής αυτοδιοικητικής πολιτικής. Παραμένουμε στη διάθεση της διοίκησης του Δήμου για να προσφέρουμε τις γνώσεις που διαθέτουμε.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet