Δευτέρα 21 Μαΐου 2018

Μια μίνι παιδική χαρά σε κάθε νηπιαγωγείο του Δήμου Ηρακλείου

0
612 Προβολές

Μια μικρή, σύγχρονη παιδική χαρά, δημιουργεί σε κάθε ένα από τα δώδεκα νηπιαγωγεία της πόλης ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής, με την υλοποίηση των παρεμβάσεων αναμόρφωσης των αύλειων χώρων των συγκεκριμένων σχολικών κτηρίων.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση του Δήμου, τα εν λόγω έργα, τα οποία είχαν προβλεφθεί στο Τεχνικό Πρόγραμμα του Δήμου για το 2017, έχουν αποτυπωθεί στη σχετική μελέτη που ομόφωνα εγκρίθηκε στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της πόλης.

Σύμφωνα με τον σχεδιασμό, στις αυλές των νηπιαγωγείων θα γίνει ένα γενικότερο «λίφτινγκ», με γνώμονα την ασφάλεια των παιδιών: προβλέπεται η τοποθέτηση δαπέδου ασφαλείας και σύγχρονων, πιστοποιημένων οργάνων παιχνιδιών, όπως ακριβώς γίνεται και στις παιδικές χαρές που έχει ανακαινίσει και ανακαινίζει ο Δήμος, ενώ παρεμβάσεις θα γίνουν, όπου χρειάζεται, στην περίφραξη και στις λοιπές υποδομές.

Επόμενο βήμα, η δημοπράτηση των έργων για να μπουν μπροστά το συντομότερο δυνατό και έτσι, οι πρώτες αυλές να είναι έτοιμες από τη νέα σχολική χρονιά.

Αφήστε ένα σχόλιο

Scroll Up