«AsiaQuest»: Ένα επιτυχημένο ταξίδι στον Εθελοντισμό
Κοινωνία

«AsiaQuest»: Ένα επιτυχημένο ταξίδι στον Εθελοντισμό

Ένα απαράμιλλο ταξίδι στις αξίες του εθελοντισμού, της προσφοράς και της αγάπης επιφύλαξε στο κοινό η προβολή του ντοκιμαντέρ «AsiaQuest: Ταξίδι στην Ανατολή με προορισμό τον Άνθρωπο» στις 19 Απριλίου στο Δημοτικό Θέατρο Πεύκης.

Ο Δήμος Λυκόβρυσης – Πεύκης βράβευσε τους δημιουργούς του, Ελπιδοφόρο Χρυσοβέργη και Δώρα Μπίτση. Οι δύο νέοι στη μεγάλη τους διαδρομή από το Νέο Δελχί στην Ινδία μέχρι το Πεκίνο στην Κίνα, εξερεύνησαν 11 υπέροχες χώρες, σε χρονικό διάστημα έξι μηνών, και προσέφεραν στις τοπικές κοινωνίες ανάλογα με τις ανάγκες τους (π.χ. χτίζοντας ένα θερμοκήπιο στις σεισμόπληκτες περιοχές του Νεπάλ, αλλά και σχολικές αίθουσες στην Καμπότζη και το Βιετνάμ).

Ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Τάσος Μαυρίδης, και ο πρόεδρος του ΠΕΑΠ, Χρήστος Φωτίδης, επισημαίνουν σχετικά: «Οι δύο δημιουργοί του ντοκιμαντέρ μας έδειξαν, με τον καλύτερο τρόπο, ότι όπου πρυτανεύει το Εμείς και η αγάπη για τον Άνθρωπο, γίνονται μικρά “θαύματα” στις τοπικές κοινωνίες αναδεικνύοντας τη μεγάλη αξία του εθελοντισμού στην καθημερινότητά μας».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet