Και με POS οι πληρωμές στον Δήμο Ηρακλείου Αττικής
Κοινωνία

Και με POS οι πληρωμές στον Δήμο Ηρακλείου Αττικής

Τη δυνατότητα να πληρώνουν πλέον τις υποχρεώσεις τους προς το δημοτικό ταμείο με κάρτα (χρεωστική ή πιστωτική) παρέχει στους πολίτες και τις επιχειρήσεις ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής, με την εγκατάσταση μηχανημάτων ηλεκτρονικών συναλλαγών (POS). Οι συναλλαγές μέσω κάρτας αφορούν πάσης φύσης πληρωμές ή οφειλές και γίνονται στην υπηρεσία του δημοτικού ταμείου (3ος όροφος δημαρχείου). Δεκτές είναι το σύνολο των δημοφιλών καρτών (VISA, Mastercard, Maestro και Union Pay).

Με την εγκατάσταση των μηχανημάτων POS αυξάνονται οι τρόποι που κάποιος μπορεί να εκτελέσει πληρωμή προς τον Δήμο Ηρακλείου Αττικής, αφού ήδη υπάρχει δυνατότητα τακτοποίησης οφειλής:

  • με μετρητά στο δημοτικό ταμείο,
  • με κατάθεση χρημάτων σε τραπεζικό κισσέ ή μέσω e-banking, αμφότερα στον λογαριασμό με IBAN GR3701710420006042124287355 (Τράπεζα Πειραιώς) και κοινοποίηση βεβαίωσης της κατάθεσης στο δημοτικό ταμείο.

Οι πληρωμές με κάρτα θα γίνονται στο δημοτικό ταμείο εργάσιμες ημέρες και ώρες πλην των δύο τελευταίων εργάσιμων ημερών κάθε μήνα (για λογιστικούς λόγους).

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet