Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Χαλανδρίου στις 26 Απριλίου
Πολιτική

Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Χαλανδρίου στις 26 Απριλίου

Σε συνεδρίαση συγκαλείται το Δημοτικό Συμβούλιο Χαλανδρίου την Τετάρτη 26 Απριλίου 2017, στις 19:00, στο παλαιό δημαρχείο της πόλης (Γρ. Γυφτόπουλου 2).

Στην ημερήσια διάταξη θα συζητηθούν τα ακόλουθα θέματα:

  1. 2η Αναμόρφωση Προϋπολογισμού και Τροποποίηση Τεχνικού Προγράμματος οικονομικού έτους 2017.
  2. Καθορισμός της εισφοράς για την παραχώρηση του Ευριπίδειου Θεάτρου Ρεματιάς Ο.Ε. 2017.
  3. Έγκριση σκοπιμότητας και διάθεση πίστωσης για την ενοικίαση φωτιστικών μηχανημάτων και την παροχή υπηρεσιών χειρισμού της φωτιστικής κάλυψης για τις εκδηλώσεις στο Θέατρο Ρεματιάς.
  4. Έγκριση σκοπιμότητας και διάθεσης πίστωσης για την πραγματοποίηση μουσικής εκδήλωσης με τίτλο «Έρωτας – Θάνατος – Θρίαμβος».
  5. Έγκριση και διάθεση πίστωσης ποσού 800,00 ευρώ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 24% σε βάρος του Κ.Α. 00.6431.01 με τίτλο: «Έξοδα ενημέρωσης και προβολής δραστηριοτήτων του Δήμου» για δύο (2) καταχωρήσεις δραστηριοτήτων του Δήμου σε δύο (2) τοπικές εφημερίδες.
  6. Επιχορήγηση του συλλόγου Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού Τοπικού Τμήματος Χαλανδρίου με ποσό 2.950,00 ευρώ για την πραγματοποίηση τριών εκδηλώσεων.
  7. Παραχώρηση χρήσης αθλητικών εγκαταστάσεων.
  8. Λήψη απόφασης σχετικά με την Δ΄ ανάρτηση του Β΄ Σταδίου της Πολεοδομικής Μελέτης της περιοχής Ζώνη Δουκ. Πλακεντίας – Πεύκο Πολίτη του Δήμου Χαλανδρίου.
  9. Παράταση σύμβασης συνεργασίας με την εταιρεία ΟΙΚΑΝΟ.
  10. Έγκριση Κανονισμού Πρασίνου Δήμου Χαλανδρίου.
  11. Έγκριση σκοπιμότητας και τρόπου διενέργειας της προμήθειας με τίτλο «Προμήθεια και φύτευση φυτών στη νησίδα της οδού Ηρακλείτου και εγκατάσταση αρδευτικού συστήματος».
  12. Έγκριση σκοπιμότητας για την προμήθεια φυτών, δενδρυλλίων, κηπευτικού χώματος, βελτιωτικών εδάφους, πασσάλων, φυτοπαθολογικού υλικού, λιπασμάτων, και υλικών άρδευσης και αυτόματου ποτίσματος για δύο έτη.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet