Πεντέλη εν Δράσει: Ας προσέχει τα «απόνερα» των αποφάσεών της η διοίκηση του ΟΠΑΘ
Αθλητισμός

Πεντέλη εν Δράσει: Ας προσέχει τα «απόνερα» των αποφάσεών της η διοίκηση του ΟΠΑΘ

Παρέμβαση για το θέμα που έχει προκύψει με την απόφαση του ΟΠΑΘ για παραχώρηση ωρών στο κολυμβητήριο του ΔΑΚ Μελισσίων στον Νηρέα Χαλανδρίου και τον «θόρυβο» που ξεσηκώθηκε, πριν τελικώς «ναυαγήσει», κάνει η παράταξη του κ. Αντώνη Φειδοπιάστη, Πεντέλη εν Δράσει.

Στην ανακοίνωσή της η παράταξη της μειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου, μεταξύ άλλων, «συμβουλεύει» τη διοίκηση του Οργανισμού να λύσει πρώτα τα προβλήματα των τοπικών αθλητικών συλλόγων και μετά να επιδεικνύει «μεγαλοψυχία» σε σωματεία γειτονικών Δήμων.

Ακολουθεί η ανακοίνωση της Πεντέλης εν Δράσει:

Μετά τη δημοσιότητα που έλαβε η απόφαση της πλειοψηφίας του Δ.Σ. του Οργανισμού Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Πεντέλης να προχωρήσει σε παραχώρηση, σε προνομιακή τιμή, ωρών στο δημοτικό κολυμβητήριο Μελισσίων σε κολυμβητικό σύλλογο γειτονικού Δήμου, για τις προπονήσεις των ομάδων του, η διοίκηση του ΟΠΑΘ έκανε πίσω και η συμφωνία «τσάκισε».

Έστω κι αργά, κάποιοι κατάλαβαν ότι οι «προσωπικές χάρες» με κομματικό χρώμα κρύβουν κινδύνους, ιδιαίτερα σε μια κοινωνία που πληρώνει ακριβά το «μάρμαρο» αυτών των πρακτικών και σε έναν Δήμο όπου υπάρχουν αθλητικά σωματεία τα οποία ματαίως αγωνίζονται να βρουν ώρες και χώρους για να στεγάσουν τις δραστηριότητές τους.

Η Πεντέλη εν Δράσει θα συμβούλευε τη διοίκηση του ΟΠΑΘ και όσους τη «σπρώχνουν» σε τέτοιου είδους αποφάσεις, να λύσουν πρώτα τα μεγάλα προβλήματα των τοπικών σωματείων και μετά να εκδηλώνουν τη… μεγαλοψυχία τους προς συλλόγους άλλων Δήμων. Διαφορετικά κινδυνεύουν να «πνιγούν» στα «απόνερα» των πρακτικών τους…

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet