Ροή Ειδήσεων
Γ. Μυλωνάκης: Η αντιπολίτευση «δραπέτευσε» από τη συνεδρίαση του απολογισμού της δημοτικής αρχής Γ. Μυλωνάκης: Η αντιπολίτευση «δραπέτευσε» από τη συνεδρίαση του απολογισμού της δημοτικής αρχής Εξηγήσεις για το σκάνδαλο των πολεοδομιών ζητεί η Συμμαχία για την Ανατροπή στο Μαρούσι Εξηγήσεις για το σκάνδαλο των πολεοδομιών ζητεί η Συμμαχία για την Ανατροπή στο Μαρούσι Κινηματογραφικές βραδιές από τις 18/6 έως τις 18/7 στον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης Κινηματογραφικές βραδιές από τις 18/6 έως τις 18/7 στον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης Ημερίδα με θέμα «Οι Δήμοι στην εποχή της Τεχνητής Νοημοσύνης» από την ΚΕΔΕ Ημερίδα με θέμα «Οι Δήμοι στην εποχή της Τεχνητής Νοημοσύνης» από την ΚΕΔΕ Συνέντευξη Τύπου του Ν. Χαρδαλιά για την παρουσίαση του «Attica Roots Festival» Συνέντευξη Τύπου του Ν. Χαρδαλιά για την παρουσίαση του «Attica Roots Festival» Γ. Μυλωνάκης: Η αντιπολίτευση «δραπέτευσε» από τη συνεδρίαση του απολογισμού της δημοτικής αρχής Γ. Μυλωνάκης: Η αντιπολίτευση «δραπέτευσε» από τη συνεδρίαση του απολογισμού της δημοτικής αρχής Εξηγήσεις για το σκάνδαλο των πολεοδομιών ζητεί η Συμμαχία για την Ανατροπή στο Μαρούσι Εξηγήσεις για το σκάνδαλο των πολεοδομιών ζητεί η Συμμαχία για την Ανατροπή στο Μαρούσι Κινηματογραφικές βραδιές από τις 18/6 έως τις 18/7 στον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης Κινηματογραφικές βραδιές από τις 18/6 έως τις 18/7 στον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης Ημερίδα με θέμα «Οι Δήμοι στην εποχή της Τεχνητής Νοημοσύνης» από την ΚΕΔΕ Ημερίδα με θέμα «Οι Δήμοι στην εποχή της Τεχνητής Νοημοσύνης» από την ΚΕΔΕ Συνέντευξη Τύπου του Ν. Χαρδαλιά για την παρουσίαση του «Attica Roots Festival» Συνέντευξη Τύπου του Ν. Χαρδαλιά για την παρουσίαση του «Attica Roots Festival»

Η Ένωση Συλλόγων Γονέων Σχολείων Αγ. Παρασκευής προσκαλεί σε ένα… όραμα

Η Ένωση Συλλόγων Γονέων Σχολείων Αγ. Παρασκευής προσκαλεί σε ένα… όραμα

Η Ένωση Συλλόγων Γονέων Σχολείων Αγ. Παρασκευής προσκαλεί την Τρίτη 9 Μαΐου 2017 και ώρα 18:30, στην αίθουσα εκδηλώσεων του 3ου Γυμνασίου (Δερβενακίων & Σάκη Καράγιωργα), στην ανοιχτή συζήτηση με θέμα «Όλη η πόλη, μια γειτονιά», που σηματοδοτεί την έναρξη μιας καμπάνιας που αποσκοπεί πρωτίστως στην προστασία των σχολειών και κατ’ επέκταση των δημοσίων χώρων που ταλαιπωρούνται από βανδαλισμούς και γενική απαξίωση.

Η συζήτηση γίνεται στο πλαίσιο της 11ης Συνάντησης Μαθητικής Δημιουργίας και βασίζεται σε μια ιδέα της Ένωσης που αγκαλιάστηκε από τον Δήμο.

«Έναυσμα της ιδέας ήταν η απόγνωση εκπαιδευτικών, γονιών και παιδιών που βλέπουμε τα σχολεία μας τη μια μέρα να φτιάχνονται και την επόμενη να καταστρέφονται. Θέλουμε, όλοι μαζί, να προσπαθήσουμε να μεταμορφώσουμε την πόλη μας, ν’ αλλάξουμε τις νοοτροπίες μας και να “φωτίσουμε” την γκρίζα καθημερινότητα. Θέλουμε να κάνουμε “Όλη την πόλη μια γεινονιά” και να δούμε την γειτονιά μας σαν το σπίτι μας! Σε αυτή μας την προσπάθεια, σας θέλουμε όλους αρωγούς. Θέλουμε ν’ ακούσουμε τις εμπειρίες, τις προτάσεις, τις σκέψεις σας! Θέλουμε, όλοι μαζί, να προσπαθήσουμε να κάνουμε …“Όλη την πόλη, μια γειτονιά”», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση της Ένωσης.

 

Δημοφιλή άρθρα