«Σφυροκόπημα» Μ. Καρπέτα για τη μη παραχώρηση χώρου σε παρατάξεις
Πολιτική

«Σφυροκόπημα» Μ. Καρπέτα για τη μη παραχώρηση χώρου σε παρατάξεις

Σε «θέμα» εξελίσσεται η μη παραχώρηση στις παρατάξεις της μειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου Μεταμόρφωσης χώρου για τη λειτουργία γραφείου. Η παράταξη του κ. Μιχάλη Χαρίση, Νέοι Ορίζοντες, προχώρησε σε σχετική καταγγελία (28/2/2017) στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση, επικαλούμενη «σαφή παραβίαση του νόμου» εκ μέρους της διοίκησης του δημάρχου Μιλτιάδη Καρπέτα.

Ως απάντηση στην καταγγελία της παράταξης, ο δήμαρχος κατέθεσε υπόμνημα, στο οποίο επικαλείται έλλειψη πόρων και μέσων προκειμένου να εξυπηρετήσει τις ανάγκες των 8 παρατάξεων του Δημοτικού Συμβουλίου.

Το θέμα ήρθε και στο Δημοτικό Συμβούλιο, όπου η παράταξη του δημάρχου δέχθηκε το «σφυροκόπημα» των παρατάξεων της μειοψηφίας.

Η παράταξη του κ. Μ. Χαρίση, στην παρέμβασή της, κατηγόρησε τον κ. Καρπέτα ότι «παραλογίζεται και προσπαθεί να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα, εμφανιζόμενος χωρίς ντροπή ως ο μόνος κοινωνικά ευαίσθητος σε αντίθεση με όλους τους άλλους».

Από την πλευρά του, ο επικεφαλής της Συμμαχίας Πολιτών, Βασίλης Καραβάκος, στην τοποθέτησή του ανέφερε μεταξύ άλλων:

«Αν είναι σπατάλη ένα γραφείο για την αντιπολίτευση, τι είναι τα 50.000 που μας έχει κοστίσει στην τριετία ο οδηγός του κ. Καρπέτα; Τόσο δύσκολο του είναι να οδηγήσει μόνος το δημαρχιακό αυτοκίνητο; 

»Αναρωτιέστε δήθεν πού θα βρείτε τα λεφτά κ. Καρπέτα; Μειώστε στα 4 ευρώ το τ.μ. το ενοίκιο του δημαρχείου (όσο βρίσκει κάποιος τα ενοίκια σήμερα) και εξοικονομείτε 45.000 ευρώ. Άλλα 25.000 ευρώ μπορείτε από το αμαξοστάσιο».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet