Μια φαντασμαγορική χορευτική βραδιά από τον ΣΒΑΠ και το ΠΕΑΠ
Αυτοδιοίκηση

Μια φαντασμαγορική χορευτική βραδιά από τον ΣΒΑΠ και το ΠΕΑΠ

Μια πραγματικά φαντασμαγορική βραδιά απόλαυσαν οι θεατές που είχαν τη χαρά να παρευρεθούν στο Δημοτικό Θέατρο Πεύκης, το Σάββατο 6 Μαΐου 2017.

Χορευτικά σχήματα, με ευφάνταστα κοστούμια και ευρηματικές χορογραφίες, που εκπροσωπούσαν τους Δήμους Κηφισιάς, Παπάγου – Χολαργού και Λυκόβρυσης – Πεύκης, ξεσήκωσαν το ενθουσιώδες κοινό με το μπρίο τους και το ταλέντο τους.

Η εκδήλωση ήταν μια συνδιοργάνωση του Συνδέσμου για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη των Πόλεων και του ΠΕΑΠ του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Χορού και πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των Διαδημοτικών Πολιτιστικών Εκδηλώσεων «Εν Άστει» που υλοποιεί ο ΣΒΑΠ σε συνεργασία με τους Δήμους – μέλη του.

Χαιρετισμό απηύθυναν και εξήραν την άριστη συνεργασία, αλλά και το έργο του Συνδέσμου, ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Τάσος Μαυρίδης, και ο πρόεδρος του ΠΕΑΠ, Χρήστος Φωτίδης.

Επίσης, απηύθυνε χαιρετισμό ο πρόεδρος του Συνδέσμου, Γιώργος Κουράσης.

Στην εκδήλωση έδωσε το «παρών» πλήθος κόσμου. Μεταξύ αυτών ο πρόεδρος της Ένωσης Δημάρχων Αττικής, πρώην δήμαρχος Πεύκης και γραμματέας του Συνδέσμου, Παύλος Καμάρας, ο τέως δήμαρχος Πεύκης, Δημήτρης Φωκιανός, ο δημοτικός σύμβουλος Λυκόβρυσης – Πεύκης, πρώην δήμαρχος Πεύκης και μέλος του Δ.Σ. του Συνδέσμου, Γιάννης Θεοδωρακόπουλος, ο αντιπρόεδρος του ΠΕΑΠ, Αντώνης Τσελέντας, ο δημοτικός σύμβουλος Δημήτρης Κωνστάντος, τα μέλη του Δ.Σ. του ΠΕΑΠ, κ. Κοσμίδης, κ. Αλαγιάννης, κ. Ιακωβίδης και κα Μουρατίδη, η πρόεδρος του ΚΟΙΠΑΠ, Άννα Ασπραδάκη, καθώς και η δημοτική σύμβουλος Δήμου Ηρακλείου Αττικής και μέλος του Δ.Σ. του Συνδέσμου Μαριάννα Ζούρου.

Ο ΣΒΑΠ συγχαίρει τους χορευτές αλλά και τους χοροδιδασκάλους, Γιώργο Τραχανή από τον Δήμο Κηφισιάς, Παύλο Φωτόπουλο από τον Δήμο Παπάγου-Χολαργού και Τάσο Λάσκαρη από τον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης.

 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet