Συνεδρίαση Δ.Σ. ΚΕΔΕ στις 10/5 – Πρόσκληση στον Κ. Πουλάκη απευθύνει η Ένωση
Αυτοδιοίκηση

Συνεδρίαση Δ.Σ. ΚΕΔΕ στις 10/5 – Πρόσκληση στον Κ. Πουλάκη απευθύνει η Ένωση

Συνεδριάζει αύριο, Τετάρτη 10 Μαΐου 2017, στις 11 το πρωί το Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΕΔΕ  (Γενναδίου 8 και Ακαδημίας 65, Αθήνα, 3ος όροφος).

Μεταξύ των θεμάτων που έχει προγραμματιστεί να συζητηθούν είναι οι παρατηρήσεις επί του Προεδρικού Διατάγματος «Καθορισμός προϋποθέσεων αδειοδότησης και λειτουργίας των παιδικών και βρεφονηπιακών σταθμών που λειτουργούν εντός νομικών προσώπων των δήμων ή υπηρεσίας των δήμων», η λήψη απόφασης περί κατάργησης των τμημάτων των προνηπίων στους παιδικούς σταθμούς, οι παρατηρήσεις – προτάσεις για το τρέχον «Πρόγραμμα Κοινωφελούς Εργασίας» και το σχέδιο νόμου «Διακίνηση και Εμπορίας Νωπών και Ευαλλοίωτων Προϊόντων και άλλες διατάξεις» του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Με την ευκαιρία δημόσιας δήλωσης του γενικού γραμματέα του υπουργείου Εσωτερικών, Κώστα Πουλάκη, σε σημερινή εκδήλωση για τη μεταρρύθμιση στην Αυτοδιοίκηση που διοργανώθηκε στη Λέσβο από τη Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ, κατά την οποία υποστήριξε ότι δεν αρνήθηκε ποτέ την παρουσία του σε πρόσκληση συζήτησης της ΚΕΔΕ, η Ένωση προσκαλεί τον γ.γ. να παραστεί είτε στην αυριανή, είτε στην επόμενη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της προκειμένου να συζητηθούν οι προτάσεις της κυβέρνησης για την αλλαγή του «Καλλικράτη».

Ακολουθεί το πρόγραμμα της ημερήσιας διάταξης της συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου:

  1. Επικύρωση Πρακτικών Διοικητικού Συμβουλίου.
  2. Ενημέρωση προέδρου.
  3. Παρατηρήσεις επί του Προεδρικού Διατάγματος «Καθορισμός προϋποθέσεων αδειοδότησης και λειτουργίας των παιδικών και βρεφονηπιακών σταθμών που λειτουργούν εντός νομικών προσώπων των δήμων ή υπηρεσίας των δήμων». Εισηγητές: Γ. Πατούλης, πρόεδρος ΚΕΔΕ – Σ. Δανιηλίδης, αντιπρόεδρος Επιτροπής Υγείας και Κοινωνικής Πρόνοιας.
  4. Συζήτηση και λήψη απόφασης περί κατάργησης των τμημάτων των προνηπίων στους παιδικούς σταθμούς. Ενέργειες – Δράσεις. Εισηγητές: Γ. Πατούλης, πρόεδρος ΚΕΔΕ – Σ. Δανιηλίδης, αντιπρόεδρος Επιτροπής Υγείας και Κοινωνικής Πρόνοιας.
  5. Παρατηρήσεις επί του σχεδίου νόμου «Διακίνηση και Εμπορίας Νωπών και Ευαλλοίωτων Προϊόντων και άλλες διατάξεις» του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων. Εισηγητής: Δ. Τζιαχρήστας, πρόεδρος Επιτροπής Αγροτικής Ανάπτυξης.
  6. Παραχώρηση της περιουσίας των ανενεργών Αγροτικών Συνεταιρισμών στους οικείους Δήμους. Εισηγητής: Δ. Τζιαχρήστας, πρόεδρος Επιτροπής Αγροτικής Ανάπτυξης.
  7. Παρατηρήσεις – προτάσεις για το τρέχον «Πρόγραμμα Κοινωφελούς Εργασίας». Εισηγητής: Ν. Μελετίου, πρόεδρος Επιτροπής Απασχόλησης και Κοινωνικής Οικονομίας.
  8. Συμπαράσταση στη διεκδίκηση του Δήμου Μήλου για τον επαναπατρισμό του αγάλματος της Αφροδίτης της Μήλου. Εισηγητής: Γ. Δαμουλάκης, πρόεδρος Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης – δήμαρχος Μήλου.
  9. Αύξηση φόρου αναχωρούντων επιβατών από τα αεροδρόμια. Εισηγητής: Γ. Δαμουλάκης, πρόεδρος Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης.
  10. Αδειοδότηση Λιμένων. Εισηγητής: Γ. Δαμουλάκης, Πρόεδρος Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης.
  11. Έγκριση αποφάσεων προέδρου.
  12. Διάφορα θέματα και ανακοινώσεις.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet