Τρίτη 17 Ιουλίου 2018

«Ψυχρό αίμα» και «ευελιξία» τα δυνατά σημεία του Παναγιώτη Βραχνού

0
457 Προβολές

Είχαμε γράψει σε προηγούμενο σημείωμα ότι η παρουσία του κ. Παναγιώτη Βραχνού στη θέση του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Αμαρουσίου, αν μη τι άλλο, θα είχε ενδιαφέρον. Αν κρίνουμε από τις πρώτες συνεδριάσεις του Σώματος υπό την προεδρία του, μάλλον επιβεβαιωνόμαστε.

Ο νέος πρόεδρος εναλλάσσει με άνεση την αυστηρότητα με το χιούμορ (έστω κι ελαφρώς ειρωνικό, κάποιες φορές), ενώ καταφέρνει να διατηρείται πάντοτε ψύχραιμος, ακόμη κι όταν οι φωνές γύρω του «χτυπούν κόκκινο», όπως έγινε πρόσφατα με τις διαμαρτυρίες των γονιών μαθητών από το «πολύπαθο» 16ο Δημοτικό Σχολείο Αμαρουσίου.

Παράλληλα, ενώ «ελίσσεται» με υποδειγματικό τρόπο όταν έχει ν’ αντιμετωπίσει «ιδιόρρυθμες» καταστάσεις, όπως αυτές που δημιουργούνται από τις παρεμβάσεις του επικεφαλής της παράταξης Για Ένα Νέο Μαρούσι, Δορύλαου Κλαπάκη, την ίδια στιγμή «δεν ορρωδεί προ ουδενός» όταν δέχεται παρατηρήσεις ή σχόλια που θεωρεί ότι αμφισβητούν τον θεσμικό του ρόλο ως προέδρου του Σώματος.

Καίτοι είναι νωρίς για εξαγωγή ασφαλών συμπερασμάτων, καθώς βρισκόμαστε ακόμη στην αρχή της νέας δημοτικής περιόδου, η δυναμική «εκκίνηση» του κ. Βραχνού στο προεδρείο του Σώματος «καλλιεργεί» προσδοκίες για ακόμη εντυπωσιακότερη συνέχεια.

Ίδωμεν…

Αφήστε ένα σχόλιο

Scroll Up