Ανοίγει η αυλαία του Δημοτικού Κινηματογράφου Αμαρουσίου
Πολιτισμός

Ανοίγει η αυλαία του Δημοτικού Κινηματογράφου Αμαρουσίου

Με ένα απολαυστικό διήμερο για τους μικρούς του φίλους κάνει πρεμιέρα ο θερινός Δημοτικός Κινηματογράφος Αμαρουσίου «Μίμης Φωτόπουλος», και είναι έτοιμος, όπως ενημερώνει ο Δήμος, να συντροφεύσει τα καλοκαιρινά βράδια μας με ταινίες υψηλής ποιότητας, ταινίες δράσης, κοινωνικές αισθηματικές, κωμωδίες και κινούμενα σχέδια.

Την Παρασκευή 12 Μαΐου 2017, στις 8:30 το βράδυ, οι μικροί φίλοι του «Μίμη Φωτόπουλου» με τους γονείς τους μπορούν να απολαύσουν δωρεάν την παιδική ταινία με τους δύο αταίριαστους Ευχούληδες, την Πόπη και τον Κλωνάρη, «Οι Ευχούληδες Trolls».

Ακολουθεί, το Σάββατο 13 Μαΐου 2017, την ίδια ώρα, επίσης δωρεάν, η προβολή της παιδικής ταινίας με τη συμπαθέστατη μπλε ψαρίνα «Ψάχνοντας τη Ντόρι» («Finding Dory»).

Ο Δημοτικός Κινηματογράφος «Μίμης Φωτόπουλος» αποτελεί μία προσιτή πρόταση ψυχαγωγίας για όλους τους λάτρεις του σινεμά. Υποστηρίζοντας το κοινωνικό έργο του Δήμου Αμαρουσίου προσφέρει μειωμένο εισιτήριο στους δικαιούχους του ΟΑΕΔ – ανέργους, στα ΑμεΑ, στους πολίτες άνω των 65 ετών, στους φοιτητές, στους μαθητές και στους στρατεύσιμους.

Με την ευκαιρία της έναρξης της νέας κινηματογραφικής σεζόν ο δήμαρχος Αμαρουσίου, Γιώργος Πατούλης, υπογραμμίζει:

«Ο θερινός Δημοτικός Κινηματογράφος “Μίμης Φωτόπουλος” υποδέχεται μικρούς και μεγάλους και φέτος για ένα συναρπαστικό ταξίδι στον κόσμο της μεγάλης οθόνης, κάτω από τον καλοκαιρινό ουρανό.

»Στον φιλόξενο χώρο του, έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε ταινίες υψηλής ποιότητας, πρώτης προβολής, καθώς και παλαιότερες που έχουν αφήσει το δικό τους αποτύπωμα. Στο ταξίδι αυτό της νέας σεζόν, ήρωες και πρωταγωνιστές της μεγάλης οθόνης, θα μας προσφέρουν αξιόλογες εμπειρίες θέασης.  

»Το όμορφο αυτό στέκι στο Μαρούσι αποτελεί μία προσιτή πρόταση ψυχαγωγίας για όλους και υπόσχεται να γίνει σημείο συνάντησης για τους λάτρεις του σινεμά.     

»Σας περιμένουμε και το φετινό καλοκαίρι με την παρέα σας για απολαυστικές  κινηματογραφικές βραδιές!».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet