«Οίκος Ευγηρίας, η Ευτυχισμένη Δύση» από τη Θεατρική Σκηνή Δήμου Ηρακλείου
Πολιτισμός

«Οίκος Ευγηρίας, η Ευτυχισμένη Δύση» από τη Θεατρική Σκηνή Δήμου Ηρακλείου

Το έργο του Μανώλη Κορρέ «Οίκος Ευγηρίας, η Ευτυχισμένη Δύση» ανεβάζει για τη θερινή σεζόν η Θεατρική Σκηνή του Δήμου Ηρακλείου Αττικής, ξεκινώντας από το Σάββατο 13 Μαΐου 2017 και για επτά παραστάσεις στο Πολιτιστικό Πολύκεντρο «Ηλέκτρα Αποστόλου» (Κουντουριώτου και Νεότητος).

Ένα θεατρικό αντιρεπορτάζ που ξεσκεπάζει την εκμετάλλευση η οποία κρύβεται πίσω από το προσωπείο της δήθεν φιλανθρωπίας, και την πλασματική εικόνα ευτυχίας που παρουσιάζει η τηλεόραση κρύβοντας την εξαθλίωση του ευαγούς ιδρύματος και των τροφίμων του για χάρη της επιτυχίας ενός διαφημιστικού προγράμματος. Ένα θεατρικό έργο σκληρό για τις αλήθειες του, αλλά και τρυφερό για τους δυστυχείς τροφίμους του γηροκομείου του.

H σκηνοθεσία είναι της Βάσως Παπαθεοδώρου-Μπελίτση. Τα σκηνικά των Γιάννη Γαμπαδάκη και Αλέκου Μουκίδη, τα κουστούμια της Μαίρης Χρονοπούλου, η μουσική επιμέλεια των Βασίλη Μακρή και Ανδρέα Λίτσα-Πούλιου, η αφίσα του Δημήτρη Κόντου, το μακιγιάζ της Λίτσας Σιωρά.

Παίζουν κατά σειρά εμφάνισης οι: Β. Μακρής, Γ. Γαμπαδάκης, Γ. Κοκορομύτης, Τ. Τσιντζήλα, Μ. Χρονοπούλου, Σ. Κοτσάμπαση, Γ. Τυρναζη, Β. Παπαθεοδώρου-Μπελίτση, Λ. Μαρτινούτσι, Φ. Δήμου, Α. Ρουσέλης, Γ. Γαλατόπουλος, Κ. Καρβουναρίδης-Καρύδης, Κ. Πετροπούλου, Κ. Λιάτσα, Γ. Αναστασάκης, Γ. Κουτσογιαννάκης, Ξ. Παντελή, Α. Φάτση.

Ημερομηνίες παραστάσεων: 13, 14, 20, 21, 27, 28 Μαΐου και 3 Ιουνίου 2017. Κοινή ώρα έναρξης στις 20:30.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet