Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2019

Αυλαία καλλιτεχνικών εκδηλώσεων με την έκθεση Παιδικής & Εφηβικής Ζωγραφικής

0
178 Προβολές

Από τη Δευτέρα 15 Μαΐου έως την Κυριακή 2 Ιουλίου 2017, οι σπουδαστές των ερασιτεχνικών καλλιτεχνικών τμημάτων του Δήμου Αμαρουσίου εκθέτουν τα έργα που φιλοτέχνησαν με  επιτυχία, ολοκληρώνοντας έναν κύκλο σπουδών πλούσιο σε εμπειρίες και γνώση της περιόδου 2016-2017, υπό την καθοδήγηση σπουδαίων και καταξιωμένων καθηγητών.

Την αυλαία ανοίγουν οι σπουδαστές των τμημάτων Παιδικής & Εφηβικής Ζωγραφικής, τη Δευτέρα 15 Μαΐου 2017 και ώρα 20:30, στην αίθουσα εκδηλώσεων του δημαρχείου (Βασ. Σοφίας 9 & Δ. Μόσχα).

Θα ακολουθήσουν εκθέσεις ζωγραφικής, χειροτεχνίας, αγιογραφίας, θεατρικά δρώμενα, χορευτικές και γυμναστικές επιδείξεις, μουσικοχορευτικές παραστάσεις, συναυλίες, παρουσιάσεις σκηνοθεσίας, υποκριτικής, δημιουργικής και καλλιτεχνικής φωτογραφίας κ.ά., από τους σπουδαστές των τμημάτων του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού και του παραρτήματος της Νεανικής Εστίας του Ι.Ν. Αγ. Αθανασίου Πολυδρόσου.

Με την ευκαιρία της έναρξης του προγράμματος των καλλιτεχνικών τμημάτων, ο δήμαρχος Αμαρουσίου, Γιώργος Πατούλης, απευθύνει πρόσκληση προς όλους να πλαισιώσουν τις εκδηλώσεις και να επιβραβεύσουν την προσπάθεια των σπουδαστών και των καθηγητών τους.

«Είναι μεγάλη μας χαρά που και φέτος, κόντρα στις τάσεις της εποχής, τα τμήματα του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού αποτέλεσαν ισχυρό πόλο έλξης, προσιτό στους πολίτες όλων των ηλικιών, δημιουργώντας έτσι έναν ανεξάρτητο πυρήνα καλλιτεχνικής και πολιτιστικής παραγωγής και δημιουργίας υψηλού επιπέδου.

»Η εμπιστοσύνη με την οποία περιβάλλουν οι συμπολίτες μας τα τμήματα του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού μας τιμά, γι’ αυτό και τους ανταποδίδουμε την υπόσχεση ότι θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε προγράμματα πολιτισμού και διεξόδους δημιουργικής έκφρασης στο Μαρούσι.

»Επιβραβεύουμε τους μαθητές και τους δασκάλους τους για την προσπάθεια μιας ολόκληρης χρονιάς και το χειροκρότημα όλων μας αποτελεί την καλύτερη ανταμοιβή και το κίνητρο ώστε να συνεχίσουν το ταξίδι τους στο κόσμο της τέχνης και της δημιουργίας».    

Αφήστε ένα σχόλιο

Scroll Up