Κυριακή 27 Μαΐου 2018

Συνάντηση διοίκησης Δήμου Αμαρουσίου με τον πρόεδρο του Σικαριδείου

0
93 Προβολές

Με αντικείμενο την εξειδίκευση της συνδρομής για την επαναλειτουργία του Σικιαριδείου Ιδρύματος, που παραμένει κλειστό, μέλη της διοίκησης του Δήμου Αμαρουσίου συναντήθηκαν με τον πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου, Θεόδωρο Παρασκευόπουλο, ύστερα από τη συνάντηση που είχε προηγηθεί με τον δήμαρχο, Γιώργο Πατούλη, και τον καθορισμό του πλαισίου για μία αγαστή και εποικοδομητική συνεργασία.

Στη συνάντηση συμμετείχαν ο αντιδήμαρχος  Αθλητισμού και Πολιτισμού, Σπύρος Σταθούλης, η πρόεδρος του Οργανισμού Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης (ΟΚΟΙΠΑΔΑ), Ελένη Λέκκα, και η αντιπρόεδρος, Αικατερίνη Ιωάννου, καθώς και ο πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Αθλητισμού και Πολιτισμού, Νικόλαος Πέππας. Εκ μέρους του Δ.Σ. του Ιδρύματος συμμετείχε επίσης το μέλος Μαριλένα Σουγιουτζόγλου.

Τα μέλη της διοίκησης του Δήμου Αμαρουσίου πραγματοποίησαν αυτοψία στον χώρο του γηπέδου ποδοσφαίρου, όπου βρίσκεται και γήπεδο μπάσκετ και τένις, καθώς και στον χώρο που προορίζεται για θεατράκι. Μεταξύ άλλων συζητήθηκε να προχωρήσει η ανακατασκευή και συντήρηση του γηπέδου, το οποίο θα μπορέσει να αξιοποιηθεί και για τα αθλητικά προγράμματα του Δήμου Αμαρουσίου, καθώς και να ξεκινήσουν οι διαδικασίες για την ολοκλήρωση της κατασκευής στο θεατράκι, προς όφελος του Σικαριδείου, αλλά και των δημοτών.

Παράλληλα, έγινε επιθεώρηση και εξετάστηκαν οι τεχνικές προδιαγραφές για τη φιλοξενία του ΚΔΑΠ ΜΕΑ στον χώρο του Σικαριδείου σε απογευματινή βάρδια και με επιδότηση από το ΕΣΠΑ.

Η συζήτηση διεξήχθη σε εποικοδομητική ατμόσφαιρα και εκφράσθηκε, σύμφωνα με ενημέρωση από τον Δήμο, αμοιβαία η βούληση να προχωρήσει η αγαστή συνεργασία προς όφελος των παιδιών που φιλοξενούνται στον φορέα.

Αφήστε ένα σχόλιο

Scroll Up