Συνεδρίαση Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής στις 18 Μαΐου
Περιφέρεια Αττικής

Συνεδρίαση Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής στις 18 Μαΐου

Συνεδριάζει το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής την Πέμπτη 18 Μαΐου 2017, στις 15:30, στο αμφιθέατρο του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών (Αναστάσεως 2 και Τσιγάντε, Δήμος Παπάγου – Χολαργού).

Στην ημερήσια διάταξη της συνεδρίασης θα συζητηθούν τα ακόλουθα θέματα:

  1. Έγκριση σύναψης και όρων σχεδίου προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Βύρωνα για την κατασκευή του έργου με τίτλο: «Επισκευές – Συντηρήσεις πλατειών και λοιπών κοινόχρηστων χώρων Δήμου Βύρωνα» συνολικού προϋπολογισμού 55.000,00 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ) (εισηγήτρια: αντιπεριφερειάρχης Ε. Κυπριανίδου).
  2. Έγκριση σύναψης και όρων σχεδίου προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Βύρωνα για την κατασκευή του έργου με τίτλο: «Ανακατασκευή στέγης και εσωτερικές διαρρυθμίσεις κτιρίου παλαιού Δημαρχείου Δήμου Βύρωνα, συνολικού προϋπολογισμού 280.000,00 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ) (εισηγήτρια: αντιπεριφερειάρχης Ε. Κυπριανίδου).
  3. Έγκριση σύναψης και όρων σχεδίου προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Καισαριανής για την εκτέλεση της παροχής υπηρεσίας με τίτλο: «Εργασίες συντήρησης και επιδιόρθωσης χλοοτάπητα δημοτικού σταδίου Καισαριανής», συνολικού προϋπολογισμού 24.600,00 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ) (εισηγήτρια: αντιπεριφερειάρχης Ε. Κυπριανίδου).
  4. Έγκριση σύναψης και όρων σχεδίου προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Παπάγου – Χολαργού για την κατασκευή του έργου με τίτλο: «Ανάπλαση πλατείας Εθνικής Αντίστασης και παιδικής χαράς», συνολικού προϋπολογισμού 728.248,98 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ) (εισηγητής: αντιπεριφερειάρχης Γ. Καραμέρος).
  5. Έγκριση σύναψης και όρων σχεδίου προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Αγίου Δημητρίου για την κατασκευή του έργου με τίτλο: «Διαπλάτυνση της Λεωφόρου Αγίου Δημητρίου από Θεομήτορος έως Γράμμου», συνολικού προϋπολογισμού 5.385.000,00 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ) (εισηγητής: αντιπεριφερειάρχης Χ. Καπάταης).
  6. Έγκριση σύναψης και όρων σχεδίου προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Ελληνικού – Αργυρούπολης για την κατασκευή του έργου με τίτλο: «Ασφαλτοστρώσεις διαφόρων οδών Δήμου Ελληνικού – Αργυρούπολης», συνολικού προϋπολογισμού 1.000.000,00 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ) (εισηγητής: αντιπεριφερειάρχης Χ. Καπάταης).
  7. Έγκριση σύναψης και όρων σχεδίου προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Αγίων Αναργύρων – Καματερού για την κατασκευή του έργου με τίτλο: «Διαμόρφωση Τμημάτων Ο.Τ. 384 και Ο.Τ. 385 περιοχή Μυκονιάτικα Δ.Κ. Αγίων Αναργύρων», συνολικού προϋπολογισμού 660.000,00 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ) (εισηγητής: αντιπεριφερειάρχης Σπ. Τζόκας).
  8. Έγκριση σύναψης και όρων της προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Ασπροπύργου για το έργο «Ανακατασκευή οδού Αγ. Γεωργίου του Δήμου Ασπροπύργου», συνολικού προϋπολογισμού 1.700.000,00 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ) (εισηγητής: αντιπεριφερειάρχης Ι. Βασιλείου).
  9. Έγκριση σύναψης και όρων σχεδίου προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Πειραιά για την κατασκευή του έργου με τίτλο: «Εργασίες επισκευής και συντήρησης Ράλλεια Πειραματικά Σχολεία Πειραιά», συνολικού προϋπολογισμού 190.348,43 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ) (εισηγητής: αντιπεριφερειάρχης Γ. Γαβρίλης).
  10. Έγκριση σύναψης και όρων σχεδίου προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Περάματος για την παροχή υπηρεσίας με τίτλο: «Ανάπλαση παιδικών χαρών Δήμου Περάματος», συνολικού προϋπολογισμού 518.155,95 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ) (εισηγητής: αντιπεριφερειάρχης Γ. Γαβρίλης).
  11. Χωροθέτηση λαϊκής αγοράς Κάτω Ηλιούπολης, ημέρα Τρίτη, του Δήμου Ηλιουπόλεως (Δ΄ Αθηνών)
    (εισηγητής: περιφερειακός σύμβουλος Στ. Κοροβέσης).

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet