Τετάρτη 23 Μαΐου 2018

Με τον γ.γ. του Δήμου Αμαρουσίου «τα βάζει» το Σωματείο Εργαζομένων

0
242 Προβολές

Με τον γενικό γραμματέα του Δήμου Αμαρουσίου «τα βάζει» το Σωματείο Εργαζομένων, με αφορμή μία συνάντηση, που τελικώς δεν πραγματοποιήθηκε, την Παρασκευή 12 Μαΐου 2017.

Ειδικότερα, όπως καταγγέλλουν οι εργαζόμενοι ο κ. Γιώργος Διδασκάλου κάλεσε τον πρόεδρο του Σωματείου στο γραφείο του και όταν αυτός προσήλθε συνοδευόμενος και από κάποια μέλη του Δ.Σ., ο γενικός γραμματέας αρνήθηκε την είσοδο σε αυτά.

Το Σωματείο αποδίδει την πρόσκληση του κ. Διδασκάλου σε επεισόδιο που είχε προηγηθεί το πρωινό της ίδιας μέρας μεταξύ του υπεύθυνου Πρασίνου του Δήμου και του προέδρου του Σωματείου.

Ακολουθεί η ανακοίνωση των εργαζομένων:

Καταγγέλλουμε τη στάση του γεν. γραμματέα του Δήμου απέναντι στο Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου Εργαζομένων Δήμου Αμαρουσίου. Συγκεκριμένα την Παρασκευή στις 12 Μαΐου ο γεν. γραμματέας του Δήμου ζήτησε συνάντηση με τον πρόεδρο του Σωματείου.

Ο πρόεδρος του Σωματείου ζήτησε και πήγαν μαζί του και υπόλοιπα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, μιας και προσωπικά δεν έχει με κανένα στέλεχος της διοίκησης. Κατά την είσοδο στο γραφείο ο γεν. γραμματέας, ο κύριος Διδασκάλου, ζήτησε να αποχωρήσουν τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου διότι το θέμα υποτίθεται ότι ήταν προσωπικό. Μάλιστα, απευθυνόμενος σε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του είπε: «Στο γραφείο μου όποιον θέλω εγώ δέχομαι».

Επί της ουσίας μόνο προσωπικό δεν ήταν το θέμα. Ήθελε να μαλώσει τον πρόεδρο του Σωματείου διότι το πρωί εναντιώθηκε στον «υπεύθυνο» Πρασίνου για τη συμπεριφορά του απέναντι στους συναδέλφους. Όμως για κακή τύχη του κυρίου Διδασκάλου ο πρόεδρος αρνήθηκε κάθε συζήτηση, εφόσον το θέμα δεν αφορά προσωπικό πρόβλημα αλλά καθαρά συνδικαλιστικό.

Από τη μεριά μας θα θέλαμε να πούμε στο κύριο Διδασκάλου τα εξής. Το γραφείο του ανήκει στο Μαρουσσιώτικο λαό και όχι στον ίδιο. Ακόμη, ιδιοκτήτες στο δημαρχείο δεν έχουμε βάλει, αλλά και από ό,τι ξέρουμε δεν πληρώνει και κανένα νοίκι. Αντίθετα ο μαρουσιώτικος λαός τον πληρώνει και μάλιστα καλά. Άρα, καλά είναι το ιδιοκτησιακό καθεστώς του γραφείου του να το αφήσει και θα το λύσουν άλλοι πιο αρμόδιοι από τον ίδιο.

Κατανοούμε τη δυσαρέσκειά σας απέναντι στους συνδικαλιστικούς εκπροσώπους και γενικά στα σωματεία. Γνωρίζουμε και από το παρελθόν σας, αλλά σας βλέπουμε και σήμερα, ποια πολιτική υπηρετείτε και ποιον έχετε ως αντίπαλο.

Κύριε Γενικέ σε τούτα εδώ τα μάρμαρα κακιά σκουριά δεν πιάνει. Αλλού θα πρέπει να ψαχτείτε για καλοθελητάδες.

Αφήστε ένα σχόλιο

Scroll Up