Σωμ. Εργαζομένων Λυκόβρυσης-Πεύκης: Κάθε μέρα στον δρόμο του αγώνα
Κοινωνία

Σωμ. Εργαζομένων Λυκόβρυσης-Πεύκης: Κάθε μέρα στον δρόμο του αγώνα

Με αφορμή και την πρόσφατη εξέλιξη με το θέμα των συμβασιούχων των Δήμων, το Σωματείο Εργαζομένων του Δήμου Λυκόβρυσης-Πεύκης καλεί τους συναδέλφους να κινητοποιηθούν, με το σύνθημα «κάθε μέρα κινητοποίηση, κάθε μέρα στον δρόμο του αγώνα».

Το απεργιακό δελτίο, όπως αυτό αναφέρεται στην ανακοίνωση του Σωματείου για τις κινητοποιήσεις, έχει ως εξής:

Την Τρίτη 16/5 όλοι και όλες στην παναττική στάση εργασίας του σωματείου και του Συνδικάτου ΟΤΑ Αττικής, από τις 11π.μ. έως το τέλος της βάρδιας. Συγκέντρωση στις 12 στη πλατεία Κλαυθμώνος (υπουργείο Εσωτερικών).

Την Τετάρτη 17/5 όλοι και όλες στη Γενική Απεργία! Συγκέντρωση στις 10π.μ. στην πλατεία Εθνικής Αντιστάσεως (Κοτζιά). Προσυγκέντρωση στις 9.30π.μ. στην πλατεία Κάνιγγος. Ενώνουμε τη φωνή μας με όλους τους εργαζόμενους και τα λαϊκά στρώματα. Διεκδικούμε, με το δικό μας, πανό καμία απόλυση, μόνιμη και σταθερή δουλειά για όλους!

Την Πέμπτη 18/5 όλοι και όλες στη στάση εργασίας από τις 12 έως το τέλος της βάρδιας. Στην πανελλαδική κινητοποίηση συνδικάτων και σωματείων, με κάλεσμα των συμβασιούχων από την Κεντρική Μακεδονία. Συγκέντρωση στις 1μ.μ. στην πλατεία Κλαυθμώνος (υπουργείο Εσωτερικών).

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet