Ο Δήμος Αμαρουσίου τίμησε τη γιορτή της Μητέρας
Κοινωνία

Ο Δήμος Αμαρουσίου τίμησε τη γιορτή της Μητέρας

Στην κατάμεστη αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου ο Δήμος Αμαρουσίου και ο Σύλλογος «Αθμονέων» τίμησαν σε μια λαμπρή εκδήλωση τη Γιορτή της Μητέρας, έτσι ακριβώς όπως αρμόζει, αποτίοντας ένα συναισθηματικό φόρο τιμής στον υπέρτατο ανθρώπινο δεσμό.

Ο δήμαρχος Αμαρουσίου, Γιώργος Πατούλης, στον χαιρετισμό του συνεχάρη το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου «Αθμονέων» και την πρόεδρο, Ρούλα Μπογδάνου, γι΄ αυτή την εξαιρετική εκδήλωση και τόνισε ότι:

«Η σημερινή γιορτή για τη Μάνα είναι μια εξαιρετικά εμπνευσμένη παγκόσμια πρωτοβουλία με σκοπό την απόδοση ευγνωμοσύνης σε ένα πρόσωπο που κινείται στη σφαίρα της καθημερινότητας και δίνει έναν διαρκή αγώνα, σκληρό και αφανή, αλλά τόσο σημαντικό για τη σύγχρονη κοινωνία και σημειολογικά αποτυπώνει τον συλλογικό σεβασμό της ανθρωπότητας απέναντι στο ιερό πρόσωπο της Μητέρας, το πανανθρώπινο σύμβολο της ζωής και της ανιδιοτελούς αγάπης, της αυτοθυσίας και της υπέρβασης, αλλά και τον στυλοβάτη της κοινωνίας».

Στην εκδήλωση δόθηκε τιμητική βράβευση ως Μητέρα προσφοράς και αγάπης στη Μαρουσίωτισσα Μητέρα κα Ελένη Κόττου-Ζέρβα.

Μεταξύ άλλων, παρευρέθηκαν οι αντιδήμαρχοι Κ. Ρώτας και Ρ. Χαλιώτη και οι δημοτικοί σύμβουλοι Δ. Καρλαύτης, Επαμ. Κατσιγιάννης, Π. Κόνιαρης, Ε. Λέκκα, Ν. Πέππας, Δ. Σμυρνής, Ευθ. Τσίγκας, Στ. Τσιπουράκης, ο αντιδήμαρχος της αδελφοποιημένης πόλης με το Μαρούσι Belfort Γαλλίας, Μιλτιάδης Κωνσταντακάτος, καθώς και εκπρόσωποι συλλόγων και σωματείων της πόλης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet