Σε εκδήλωση της «Παναθηναϊκής» Οργάνωσης Γυναικών η Μ. Πατούλη
Κοινωνία

Σε εκδήλωση της «Παναθηναϊκής» Οργάνωσης Γυναικών η Μ. Πατούλη

Την παγκόσμια Ημέρα για τη γιορτή της Μητέρας η ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλος Λυκόβρυσης-Πεύκης, εντεταλμένη σύμβουλος Πολιτισμού του ΕΔΔΥΠΠΥ κι επικεφαλής του Ομίλου για την Unesco Βορείων Προαστίων, Μαρίνα Πατούλη-Σταυράκη, επέλεξε να παραστεί σε ειδική εκδήλωση που διοργάνωσε η πρόεδρος και το Δ.Σ. της Πανελλαδικής Οργάνωσης Γυναικών «Παναθηναϊκή», μαζί με τον σύζυγό της, πρόεδρο της ΚΕΔΕ και δήμαρχο Αμαρουσίου, Γιώργο Πατούλη, την Κυριακή 14 Μαΐου, στο Μέγαρο της Παλαιάς Βουλής.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο πλαίσιο της εκδήλωσης τιμήθηκε από την Παναθηναϊκή Οργάνωση Γυναικών η σύζυγος του προέδρου της Δημοκρατίας, Σίσσυ Παυλοπούλου, διακεκριμένη δικηγόρος, ως πρότυπο μητέρας.

Η κα Πατούλη είχε τη χαρά να συνομιλήσει με αξιόλογες προσωπικότητες οι οποίες δίνουν καθημερινά, ως «Μητέρες – Γυναίκες», το δικό τους ξεχωριστό στίγμα, στον επαγγελματικό, κοινωνικό και πολιτικό τους βίο, όπως αναφέρεται στο σχετικό δελτίο Τύπου.

Παράλληλα, συνεχάρη την πρόεδρο της «Παναθηναϊκής», Μαρία Γιαννίρη, καθώς και τα μέλη του Δ.Σ., για τη συμβολική ημέρα που επέλεξαν «να αναδείξουν τις ακλόνητες αρχές και αξίες που υπηρετούν υπεύθυνα, τα τελευταία χρόνια, ως Πανελλαδική Οργάνωση Γυναικών».

Εποικοδομητική ήταν και η συνομιλία της κας Πατούλη με την πρέσβειρα Καλής Θελήσεως της UNESCO και πρόεδρο του Συλλόγου «ΕΛΠΙΔΑ», Μαριάννα Βαρδινογιάννη, με την οποία συζήτησε για θέματα κοινωνικών και ανθρωπιστικών αξιών.

Κύριοι ομιλητές της εκδήλωσης ήταν ο πρώην πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων, Δημήτριος Σιούφας και η καθηγήτρια – φιλόλογος, πρώην ευρωβουλευτής Μαρία Παναγιωτοπούλου-Κασσιώτου. Συμμετείχε, επίσης, η πρωθιέρεια της Ολυμπιακής Φλόγας – ηθοποιός Κατερίνα Λέχου, ενώ τον συντονισμό της εκδήλωσης είχε η δημοσιογράφος Πηνελόπη Γαβρά.

Την εκδήλωση, μεταξύ άλλων, τίμησε με την παρουσία της η πρόεδρος του Παραρτήματος Αμαρουσίου «Παναθηναϊκή», Βάσω Γεωργοπούλου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet