Κυριακή 27 Μαΐου 2018

Fitness Day: Η γιορτή του Αθλητισμού και της Ευεξίας από το ΕΔΔΥΠΠΥ

0
796 Προβολές

Ο εντεταλμένος σύμβουλος Αθλητισμού του Ελληνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων (ΕΔΔΥΠΠΥ), δημοτικός σύμβουλος Λυκόβρυσης-Πεύκης Δημήτρης Κατραμάδος ενημερώνει «για το μεγαλύτερο γεγονός του καλοκαιριού στον χώρο της γυμναστικής και του Fitness, υπό την αιγίδα του Δήμου Αμαρουσίου και τη συνεργασία της διακεκριμένης εταιρείας LesMiLLs».

Ειδικότερα, όπως αναφέρει, «ο Δήμος Αμαρουσίου ανοίγει την αγκαλιά του στη “Fitness day”, στις 21 Μαΐου, εκεί που χτυπάει η καρδιά του Αθλητισμού, στο ΟΑΚΑ (στέγαστρο Καλατράβα). Γίνεται αρωγός στην προσπάθεια του τομέα Αθλητισμού και του τομέα Πολιτισμού του Ελληνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων να δώσουν το ερέθισμα στους ανθρώπους όλων των ηλικιών που αναζητούν το κίνητρο να προσφέρουν στον εαυτό τους υγεία, ευεξία και ποιότητας ζωής μέσα από τη σωστή γυμναστική και διατροφή».

Ο κ. Κατραμάδος δηλώνει σχετικά με την εκδήλωση:

«Ο τομέας Αθλητισμού και Πολιτισμού του Ελληνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων πρωταγωνιστεί στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και διοργανώνει το μεγαλύτερο γεγονός στον χώρο της γυμναστικής και του Fitness.

»Καταφέραμε και εξασφαλίσαμε, με τη βοήθεια του Δήμου Αμαρουσίου και του δημάρχου Γιώργου Πατούλη, την παρουσία της μεγαλύτερης εταιρείας στο Fitness, της εταιρείας LesMiLLs, η οποία θα παρουσιάσει και θα δώσει την ευκαιρία σε εκατοντάδες πολίτες να συμμετέχουν στα διεθνή προγράμματα γυμναστικής GritSeries – BODYPUMP – BODYCOMBAT – BODYBALANCE – BODY ATTACK – BODYJAM – CXWORX.

»Ευχαριστούμε τον Δήμο Αμαρουσίου και τον δήμαρχο κ. Γιώργο Πατούλη, για την εξωστρέφεια και τη φιλοξενία του. Χωρίς τη βοήθειά τους δεν θα ήταν εφικτή η πραγματοποίηση της μεγάλης γιορτής της γυμναστικής».

Αφήστε ένα σχόλιο

Scroll Up