Στα τελικά των πλέι οφ της Α’ ΕΣΚΑ η Ν. Ιωνία με ανατροπή απέναντι στον Ποσειδώνα Ψυχικού
Αθλητισμός

Στα τελικά των πλέι οφ της Α’ ΕΣΚΑ η Ν. Ιωνία με ανατροπή απέναντι στον Ποσειδώνα Ψυχικού

Με ανατροπή στην τελευταία περίοδο, η ΕΣΚΔ Ν. Ιωνίας είναι η ομάδα που περνά στα τελικά των πλέι οφ της Α’ ΕΣΚΑ Ανδρών, αφήνοντας τον Ποσειδώνα Α.Ο. Ν. Ψυχικού να διεκδικήσει απέναντι στον Ηλυσιακό την 4η θέση της κατάταξης.

Από την πλευρά τους, οι Ίωνες θ’ αντιμετωπίσουν τον Ιωνικό Νέας Φιλαδέλφειας, με πλεονέκτημα 2-0 από την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.

Το συγκρότημα των Δαμιανίδη – Μπάκα δεν ξεκίνησαν καλά το παιχνίδι, με αποτέλεσμα το πρώτο δεκάλεπτο να βρεθούν πίσω στο σκορ με 9 πόντους διαφορά (11-20). Τα πράγματα έγινε περισσότερο «σκούρα» στο τέλος της δεύτερης περιόδου, οπότε οι φιλοξενούμενοι διεύρυναν τη διαφορά στους 11 πόντους (24-35). Ωστόσο, από το τρίτο δεκάλεπτο οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν την αντεπίθεσή τους και κατάφεραν στο 30′ να κλείσουν την «ψαλίδα» στους 3 πόντους (47-50), στη δε τελευταία περίοδο, με ένα επιμέρους 25-11 να φέρουν το παιχνίδι «τούμπα» και να πάρουν τη μεγάλη νίκη.

Διαιτητές: Σώμος, Μπίκας, Θεοδωρόπουλος

Δεκάλεπτα: 11-20, 24-35, 47-50, 72-61.

ΕΣΚΔ Ν. ΙΩΝΙΑ (Διαμιανίδης, Μπάκας): Παγώνης, Καραθανασόπουλος, Θάνος, Βεκρής, Καλασούντας, Μαυρίδης, Ιγγλέζος, Λίτσιος, Στράγκας, Μανωλάκος, Λαμπρόπουλος, Δεληγιάννης.

ΠΟΣΕΙΔΩΝ (Ζήβας): Ζαρμακούπης, Δουρουντούς, Τζελέπης, Στεργιάκης, Χατζησταμάτης, Δελής, Κανελλόπουλος, Ματζιώρης, Χαρικιόπουλος, Μαλτέζος, Βουρλίτης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet