Συνεργασία Δήμου Παπάγου-Χολαργού με τον Σύλλ. Εθελοντικής Διακονίας Ασθενών
Κοινωνία

Συνεργασία Δήμου Παπάγου-Χολαργού με τον Σύλλ. Εθελοντικής Διακονίας Ασθενών

O δήμαρχος Παπάγου – Χολαργού, Ηλίας Αποστολόπουλος, και η αρμόδια αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Ευαισθητοποίησης, Ισότητας και Εθελοντισμού, Βίκυ Νικάκη, εγκαινίασαν, στο πλαίσιο του προγράμματος «Βοήθεια στο σπίτι» μια καινούργια συνεργασία με τον Σύλλογο Εθελοντικής Διακονίας Ασθενών για την παροχή υποστήριξης και επικοινωνίας σε συνανθρώπους μας που βρίσκονται μόνοι και κλεισμένοι στα σπίτια τους.

Μέσω αυτής της συνεργασίας θα παρέχεται στοιχειώδης φροντίδα και συντροφιά σε μοναχικούς ανθρώπους που είτε στερούνται οικογενειακού περιβάλλοντος, είτε η οικογένειά τους αδυνατεί να τους παρέχει καθημερινή παρουσία και συντροφιά.

Αιτήσεις θα υποβάλλονται στις Κοινωνικές Υπηρεσίες του Δήμου (τηλ. 213 2002915, 210 6545623), και εφόσον πληρούνται οι απαραίτητες προϋποθέσεις (κατόπιν επίσκεψης από κοινωνικό λειτουργό), θα εντάσσονται οι δικαιούχοι στην εν λόγω υπηρεσία.

Στόχος αποτελεί, σύμφωνα με τον Δήμο, η διαρκής αναβάθμιση των κοινωνικών υπηρεσιών και δομών του Δήμου για την εξασφάλιση μιας ποιοτικής και αξιοπρεπούς διαβίωσης των ευπαθών κοινωνικών ομάδων.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet