Στο “Σισμανόγλειο” Νοσοκομείο ο Γ. Πατούλης
Κοινωνία

Στο “Σισμανόγλειο” Νοσοκομείο ο Γ. Πατούλης

Το “Σισμανόγλειο” Νοσοκομείο επισκέφτηκε ο δήμαρχος Αμαρουσίου, πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών Γιώργος Πατούλης  με στόχο, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, να συζητήσει από κοντά τα προβλήματα σε επίπεδο εξυπηρέτησης των ασθενών, αλλά και του ιατρικού, νοσηλευτικού και υγειονομικού προσωπικού.

Ο δήμαρχος Αμαρουσίου συναντήθηκε με τον αντιπρόεδρο του Σισμανογλείου Κωνσταντίνο Καζάκο και μίλησε τηλεφωνικά με τη διοικήτρια του νοσοκομείου, λόγω ανειλημμένης υποχρέωσής της.

Στη συνάντηση συμμετείχαν επίσης όλοι οι διευθυντές των Ιατρικών Υπηρεσιών, η πρόεδρος της Ιατρικής Υπηρεσίας, η υπεύθυνη διευθύνουσα και άνθρωποι του νοσηλευτικού προσωπικού του νοσοκομείου.

Ο κ. Γ. Πατούλης αναφέρθηκε στη δημιουργία του Βορειοανατολικού Άξονα Υπηρεσιών Υγείας με διασυνδεδεμένα τα νοσοκομεία “Σισμανόγλειο”, “Αμαλία Φλέμινγκ” και “Παίδων Πεντέλης”, που διατηρήθηκε μετά από ισχυρή διεκδίκηση και αγώνα, με πρωτοστάτες το Μαρούσι και τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών, ενώ αναφέρθηκε και στην πρωτοβουλία για το έργο αποχέτευσης στην οδό Σισμανογλείου και τη σύνδεση του νοσοκομείου με τον αγωγό.

Στη συνάντηση εξετάστηκε επίσης η δημιουργία Βρεφονηπιακού Σταθμού σε χώρο εντός του “Σισμανογλείου” και φυσικά τα προβλήματα των γιατρών που βρίσκονται σε διαθεσιμότητα, αλλά και τα προβλήματα λειτουργίας από την έλλειψη προσωπικού.

Ο δήμαρχος Αμαρουσίου ευχαρίστησε εκ μέρους όλων των πολιτών το προσωπικό του νοσοκομείου για το σημαντικό έργο που προσφέρει στους πολίτες του Αμαρουσίου και τη σημαντική συνδρομή του στους ανασφάλιστους συμπολίτες, που υποστηρίζονται από το Κοινωνικό Ιατρείο και Κοινωνικό Φαρμακείο που λειτουργούν στον Δήμο Αμαρουσίου, οι οποίοι στην περίπτωση που χρειασθούν δευτεροβάθμια περίθαλψη με παρέμβασή του δημάρχου Αμαρουσίου εξυπηρετούνται από όλους τους γιατρούς.

Στη συνάντηση συμμετείχε και η νομική σύμβουλος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, υποψήφια με τον συνδυασμό «Μαρούσι Ανθρώπινη Πόλη» Κατερίνα Φραγκάκη.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet