Δεκάδες ποδηλάτες στην ποδηλατάδα στήριξης ασθενών με πνευμονική υπέρταση
Ποιότητα Ζωής

Δεκάδες ποδηλάτες στην ποδηλατάδα στήριξης ασθενών με πνευμονική υπέρταση

Δεκάδες ποδηλάτες, όλων των ηλικιών, πήραν μέρος με ενθουσιασμό, στη διαδρομή του καινούργιου ποδηλατόδρομου στο Πολύδροσο, τον Παράδεισο και τον Άγιο Θωμά, που διεξήχθη χθες, Κυριακή 21 Μαΐου 2017, και αποτελούσε δράση στήριξης του Συλλόγου Ασθενών «Πνευμονική Υπέρταση Ελλάδος».

Ο δήμαρχος Αμαρουσίου, Γιώργος Πατούλης, στην απονομή των αναμνηστικών μεταλλίων στους συμμετέχοντες δήλωσε μεταξύ άλλων: «Το τρίπτυχο υγεία – αθλητισμός – ευεξία είναι πρωταρχικός στόχος για το ευ ζην των κατοίκων μίας ευρωπαϊκής πόλης. Οι προσωπικές αγκυλώσεις που έχουν βάση μικροσυμφέροντα, δεν μπορούν να μπουν εμπόδιο σε μία διαρκώς εξελισσόμενη κοινωνία και στο κοινό καλό. Η ανάσα ζωής που δίνουν οι ποδηλατόδρομοι στις τσιμεντουπόλεις είναι και ανάσα ζωής στους ασθενείς με τη σπάνια νόσο της πνευμονικής υπέρτασης».

Η πρόεδρος του Συλλόγου «Πνευμονική Υπέρταση Ελλάδος», Ιωάννα Αλυσανδράτου, δήλωσε: «Σήμερα κλείνει μία σειρά παρόμοιων εκδηλώσεων ευαισθητοποίησης για την πνευμονική υπέρταση που ξεκίνησε πριν 5 χρόνια, εδώ στον Δήμο Αμαρουσίου και σε άψογη συνεργασία με τον δήμαρχο. Συνεχίζουμε μαζί καινούργιες δράσεις, καινούργιες συνέργειες».

Ανάμεσα στους μετέχοντες στην ποδηλατάδα ήταν ο πρόεδρος Ποδηλασίας Αττικής, Α. Κελόγλου, ο πρόεδρος του Αθλητικού Ομίλου Παραδείσου, Δ. Λέμης, ο πρόεδρος του Εξωραϊστικού Συλλόγου Πολυδρόσου, Π. Πάντος, οι αντιδήμαρχοι, Ν. ΓαρδέληςΒ. ΚόκκαληςΡ. ΧαλιώτηΚ. Ρώτας, ο πρόεδρος της ΚΕΔΑ, Ν. Πέππας, οι δημοτικοί σύμβουλοι, Δ. Καρλάφτης και Π. Κόνιαρης, η ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλος Λυκόβρυσης – Πεύκης, πρόεδρος του Σωματείου UNESCO Βορείων Προαστίων, Μαρίνα Σταυράκη-Πατούλη.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet