Απέναντι στα μίνι του ΓΣΑΠ ήρθαν οι… μαμομπαμπάδες τους
Αθλητισμός

Απέναντι στα μίνι του ΓΣΑΠ ήρθαν οι… μαμομπαμπάδες τους

Τον… σημαντικότερο αγώνα της χρονιάς έδωσαν τα μίνι του ΓΣΑΠ την Κυριακή 21 Μαΐου 2017 απέναντι στην ομάδα «Μαμαδομπαμπάδες ΓΣΑΠ».

Δυστυχώς, όπως σημειώνει χαριτολογώντας σε ανακοίνωση της η διοίκηση του Γυμναστικού Συλλόγου Αγίας Παρασκευής «δεν μπορούμε να σας πούμε το αποτέλεσμα, γιατί “κάποιοι” εξαφάνισαν το φύλλο αγώνα. Επίσης, καταγγέλλουμε την διαιτήτρια κα Μάρθα Αργυρίου γιατί με τις αποφάσεις της “έσπρωξε” την ομάδα των “Μαμαδομπαμπάδων”. Το ζήτημα θα καταγγελθεί στην επιτροπή Διαιτησίας, στην οποία θα παραδοθεί και το βίντεο του αγώνα».

Στο αγωνιστικό κομμάτι τώρα, δόθηκε η ευκαιρία στις μαμάδες και τους μπαμπάδες των μίνι  να γίνουν πάλι παιδιά και να χαρούν το παιχνίδι με αντιπάλους τις κόρες τους, οι οποίες δεν τους «φοβήθηκαν ούτε λεπτό». Στο τέλος βέβαια όλοι μαζί φώναξαν «Αγία» και φωτογραφήθηκαν χαρούμενοι και ευτυχισμένοι.

Σε άλλα νέα τώρα του Συλλόγου…

Λαχειοφόρος αγορά

Τα 114 δώρα έφθασαν ήδη τα δώρα που θα κληρωθούν στη λαχειοφόρο αγορά του ΓΣΑΠ και είναι δωρεά επιχειρηματιών κυρίως της πόλης της Αγίας Παρασκευής. Ο Σύλλογος καλεί τους φίλους και τα μέλη του να στηρίξουν οικονομικά τον Σύλλογό αγοράζοντας λαχνούς και να στηρίξουν αυτούς που τον στηρίζουν, τις επιχειρήσεις, δηλαδή της Αγίας Παρασκευής.

Το Summer Camp του Κοντόπευκου

Ανακοινώθηκε το summer camp που θα ξεκινήσει στις 16 Ιουνίου 2017 και θα διαρκέσει μέχρι τις 14 Ιουλίου. Τα παιδιά θα παραμένουν στο γήπεδο από τις 8 το πρωί μέχρι τις 4 το απόγευμα, ασχολούμενα με αθλητικές δραστηριότητες, υπό την επίβλεψη των προπονητών του Συλλόγου.

Η μεγάλη γιορτή λήξης της περιόδου 2016-2017

Την Κυριακή 11 Ιουνίου 2017 στις 6 το απόγευμα θα γίνει η εκδήλωση των Ακαδημιών του ΓΣΑΠ, που έχει γίνει πια θεσμός, με τη συμμετοχή ομάδων κοριτσιών από πολλά Δημοτικά σχολεία της πόλης. Εφέτος στη γιορτή θα συμμετέχει ο Σύλλογος «Όραμα Ελπίδας – Τράπεζα Εθελοντών Δοτών του μυελού των οστών», καθώς και ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Χοροταξιδευτές», το χορευτικό συγκρότημα του οποίου θα κλείσει τη γιορτή.

Τα νέα της Ομάδας Γυναικών

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Γυμναστικού Συλλόγου Αγίας Παρασκευής ανανέωσε για πέμπτη κατά σειρά χρονιά, τη συνεργασία του με τον προπονητή Πέτρο Αναγνωστόπουλο και τον βοηθό του Γιάννη Στρατάκο, αναγνωρίζοντας τη βασική συμβολή τους στην επιτυχημένη πορεία της Ομάδας Γυναικών. Επίσης, ανανέωσαν την συνεργασία με τον ΓΣΑΠ και για την επόμενη περίοδο οι αθλήτριες Χριστίνα Πετυχάκη, Λήδα Πολιτοπούλου, Σοφία Κλείτσα και Νικόλ Γκάνια.

Νέο πρόσωπο στο ρόστερ της ομάδας η ικανή φόργουορντ Ευαγγελία Βαμβακά (1992) που ξεκίνησε την μπασκετική της παιδεία στην Αμαρυλλίδα Βριλησσίων, όπου έφτασε να παίξει και στην Α1, υπό την καθοδήγηση της Ελένης Καπογιάννη. Μετά τη διάλυση της ομάδας των Βριλησσίων, η Βαμβακά πήρε μεταγραφή για τον Α.Ο. Ζωγράφου και έχει παίξει με υποσχετική στην ομάδα των Καλυβίων και στον Κρόνο Γέρακα.

Οι παίκτριες Χριστίνα Κοντογιάννη και Δανάη Καμμένου, που την προηγούμενη περίοδο είχαν μια επιτυχημένη πορεία με την ομάδα του ΓΣΑΠ, αποφάσισαν να μην συνεχίσουν με τον Σύλλογο της Αγίας Παρασκευής και να αναζητήσουν σε άλλη ομάδα την εκπλήρωση των οικονομικών και αγωνιστικών τους φιλοδοξιών. Με ανακοίνωσή της η διοίκηση του Συλλόγου τους εύχεται να πετύχουν τους στόχους τους.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet