«Υποκρισία της ”συριζαίικης” αντιπολίτευσης Δήμου Αμαρουσίου για τους εργαζόμενους»
Πολιτική

«Υποκρισία της ”συριζαίικης” αντιπολίτευσης Δήμου Αμαρουσίου για τους εργαζόμενους»

«Υποκρισία» καταλογίζει στην παράταξη της μείζονος μειοψηφίας στο Δημοτικό Συμβούλιο Αμαρουσίου η διοίκηση του Δήμου απαντώντας σε ανακοίνωση της πρώτης μέσω της οποίας στρεφόταν κατά του δημάρχου και προέδρου της ΚΕΔΕ, Γιώργου Πατούλη, για το θέμα των συμβασιούχων εργαζομένων στους δήμους.

Η διοίκηση Πατούλη σημειώνει ότι η παράταξη Ενότητα Ανατροπή και Έργο για το Μαρούσι, με επικεφαλής τον δημοτικό σύμβουλο Λευτέρη Μαγιάκη, έχει «απύθμενο θράσος» και ότι είναι «υποστηρικτής» της κυβέρνησης, που «ξεπουλά τη δημόσια περιουσία και φορολογεί ακόμη και τον αέρα που αναπνέουμε».

Ακολουθεί η ανακοίνωση – απάντηση της διοίκησης του Δήμου Αμαρουσίου:

Η υποκρισία της «συριζαίικης» αντιπολίτευσης του Δήμου Αμαρουσίου για τους εργαζόμενους
Απύθμενο θράσος από τους υποστηρικτές αυτών που ξεπουλούν αντί «πινακίου φακής» τη δημόσια περιουσία και φορολογούν και τον αέρα που αναπνέουμε

Η  υποκρισία και το θράσος της παράταξης που υποστηρίχθηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ στις δημοτικές εκλογές του Αμαρουσίου δεν έχει όριο. Εγκαλεί η παράταξη Μαγιάκη τη διοίκηση Πατούλη για τη στάση της στο ζήτημα των συμβασιούχων, όταν όλοι γνωρίζουν ότι:

  • Πρώτον, η διοίκηση Πατούλη είναι αυτή που πέτυχε να εξασφαλίσει μόνιμη δουλειά και σταθερό εισόδημα την περίοδο 2007-2010 σε περισσότερους από 400 συμβασιούχους εργαζόμενους του Δήμου Αμαρουσίου, που μέχρι τότε ζούσαν σε καθεστώς εργασιακής ομηρείας και ανασφάλειας.
  • Δεύτερον, η διοίκηση Πατούλη είναι αυτή που διεκδικεί σταθερά εδώ και χρόνια το δικαίωμα να προσληφθούν μόνιμοι υπάλληλοι στους Δήμους, για να καλυφθούν οι πάγιες και διαρκείς ανάγκες. Τόσο ως δήμαρχος Αμαρουσίου, όσο και ως πρόεδρος της ΚΕΔΕ, υποστηρίζει με συνέπεια αυτή τη θέση.
  • Τρίτον, ως πρόεδρος της ΚΕΔΕ εξέφρασε με έντονο τρόπο τη διαφωνία του με το περιεχόμενο του 4ου μνημονίου, που απαγορεύει τις προσλήψεις προσωπικού στους Δήμους για τα επόμενα χρόνια (2017-2020).
«Κόκκινη γραμμή» της διοίκησης Πατούλη η διασφάλιση της ομαλής λειτουργίας των υπηρεσιών του Δήμου Αμαρουσίου

Ταυτόχρονα, η διοίκηση Πατούλη είναι αυτή που όλο το προηγούμενο διάστημα διασφάλισε την ομαλή λειτουργία κρίσιμων υπηρεσιών του Δήμου, παρά τις τεράστιες ελλείψεις προσωπικού.

Για τη διοίκηση Πατούλη, «κόκκινη γραμμή» ήταν να μην κλείσει ούτε μια υπηρεσία του Δήμου. Να μην μείνει βρώμικη η πόλη. Να μην κλείσει ούτε για μια μέρα έστω κι ένας δημοτικός παιδικός σταθμός. Να κρατήσουμε ανοικτές στους χιλιάδες συμπολίτες μας τις αθλητικές και πολιτιστικές μας υποδομές

Εμείς τις δικές μας κόκκινες γραμμές δεν τις περάσαμε, δεν τις παραβήκαμε.

Η παράταξη Μαγιάκη, οι υποστηρικτές της σημερινής κυβέρνησης και «εξαπτέρυγα» του κου Σκουρλέτη, έχουν κόκκινες γραμμές στο όριο ανοχής απέναντι στη σημερινή κυβέρνηση; Κι αν έχουν, ας μας πουν, πόσες δημόσιες ανακοινώσεις έχουν βγάλει σε βάρος αυτής της μνημονιακής συγκυβέρνησης;

Αντί να καταγγέλλουν τη διοίκηση Πατούλη, γιατί δεν καταγγέλλουν τους «αριστερονεοφιλελεύθερους» κυβερνώντες που μειώνουν συντάξεις και αφορολόγητο, ξεπουλούν αντί πινακίου φακής τη δημόσια περιουσία και φορολογούν ακόμη και τον αέρα που αναπνέουμε; Δεν διάβασαν ότι στο 4ο μνημόνιο υπάρχει πρόβλεψη για χρηματοδότηση ΚΟΙΝΣΕΠ αλλά όχι και Δήμων από το κράτος, για εκτέλεση έργων και υπηρεσιών κοινωνικού περιεχόμενου; 

Κε Μαγιάκη βάλτε επιτέλους μια «κόκκινη γραμμή» στο θράσος σας.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet