O ΣΠΑΠ σε δράση καθαρισμού στο Νοσοκομείο «Αμαλία Φλέμινγκ» (Πτέρυγα Μπόμπολα)
Αυτοδιοίκηση

O ΣΠΑΠ σε δράση καθαρισμού στο Νοσοκομείο «Αμαλία Φλέμινγκ» (Πτέρυγα Μπόμπολα)

Ο Σύνδεσμος για την Προστασία και την Ανάπλαση του Πεντελικού (ΣΠΑΠ) συμμετείχε σε εθελοντικό καθαρισμό στον Δήμο Πεντέλης, στην Πτέρυγα Μπόμπολα του Νοσοκομείου «Αμαλία Φλέμινγκ», καθώς και στους χώρους πέριξ του Νοσοκομείου στα Μελίσσια.

Στη δράση, εκτός του ΣΠΑΠ, συμμετείχαν εργαζόμενοι του Δήμου, εθελοντές και κάτοικοι της περιοχής. Η ομάδα του ΣΠΑΠ αποτελείτο από εθελοντές και εργαζομένους του Συνδέσμου και ήταν εξοπλισμένη με οχήματα και μηχανολογικό εξοπλισμό και συμμετείχε ενεργά στην αποψίλωση και τον καθαρισμό ξερών χόρτων εν όψει της καλοκαιρινής περιόδου.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών ο πρόεδρος του ΣΠΑΠ και γενικός γραμματέας του Εποπτικού Συμβουλίου της ΚΕΔΕ, Βλάσσης Σιώμος, δήλωσε:

«Είμαστε παρόντες και σήμερα με ομάδα εργαζομένων και εθελοντών του ΣΠΑΠ για να στηρίξουμε κι αυτή την εθελοντική δράση. Πρόκειται για άλλη μία δράση, η οποία αποτελεί τμήμα των πρωτοβουλιών που έχουμε αναλάβει για να προστατεύσουμε τις περιαστικές περιοχές, συμμετέχοντας σε δράσεις πρόληψης. Ο ΣΠΑΠ καθημερινά, καθ’ όλη τη διάρκεια του τρέχοντος, αλλά και του επομένου μηνός, θα συνεχίζει να παρέχει βοήθεια, σε ανθρώπινο δυναμικό και μηχανολογικό εξοπλισμό και οχήματα, στους Δήμους μέλη του στις δράσεις καθαρισμών και αποψιλώσεων που έχουν προγραμματίσει.

»Με αυτόν τον τρόπο, βοηθάμε στην καλύτερη πρόληψη, αλλά και αναβάθμιση του περιβάλλοντος των Δήμων του Πεντελικού και της Αττικής».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet