Στην τελική ευθεία οι αναπλάσεις του γηπέδου μπάσκετ και του σταδίου στην Πεύκη
Αθλητισμός

Στην τελική ευθεία οι αναπλάσεις του γηπέδου μπάσκετ και του σταδίου στην Πεύκη

Την πορεία εργασιών του Δημοτικού Κλειστού Γηπέδου Πεύκης από την ανάδοχο εταιρεία «Έργα ΠΕΣΣΟΣ ΑΤΕ» επέβλεψε ο δήμαρχος Λυκόβρυσης-Πεύκης, Τάσος Μαυρίδης. Η σύμβαση του έργου «Βελτίωση υποδομών στο Κλειστό Γήπεδο Καλαθοσφαίρισης της Δημοτικής Κοινότητας Πεύκης», ύψους περίπου 133.000 ευρώ, υπογράφηκε τον Νοέμβριο του, τον Δεκέμβριο 2016 ολοκληρώθηκε με επιτυχία η τοποθέτηση των νέων πλαστικών καθισμάτων (κερκίδες), ενώ μέχρι τις 15 Μαΐου 2017, οπότε και βρισκόταν σε πλήρη λειτουργία το γήπεδο, δεν πραγματοποιήθηκε καμία άλλη εργασία «με στόχο πάντα από την πλευρά του Δήμου να κυλήσει ομαλά το πρόγραμμα των ομάδων και γενικά η χρήση του Κλειστού Γηπέδου από το κοινό», όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

Το έργο παραδίδεται προς χρήση και πάλι στην πόλη της Λυκόβρυσης-Πεύκης τον προσεχή Σεπτέμβριο 2017, έχοντας ολοκληρωθεί σε αυτό εργασίες βελτίωσης των υποδομών του, όπως αποξήλωση του υφιστάμενου ξύλινου δαπέδου, τοποθέτηση νέου ξύλινου δρύινου δαπέδου αγωνιστικών χώρων, γραμμογράφηση αγωνιστικού χώρου του γηπέδου καλαθοσφαίρισης, αντικατάσταση ξύλινων και μεταλλικών θυρών, πλακόστρωση στον περιβάλλοντα χώρο κ.ά.

Σχετικά με τις εργασίες ο δήμαρχος δήλωσε τα εξής:

«Δίνουμε ιδιαίτερη βαρύτητα στις αθλητικές υποδομές του Δήμου με στόχο πάντα την παροχή άρτιων χώρων άθλησης των ομάδων, των συλλόγων και ευρύτερα όλων όσοι από τους πολίτες μας αξιοποιούν το Κλειστό Γήπεδο Μπάσκετ.

»Το έργο εντάσσεται στην πολιτική που υπηρετούμε ως διοίκηση από την αρχή της ανάληψης των καθηκόντων μας, η οποία και είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με τη βελτίωσης της καθημερινότητας και της ποιότητας ζωής στον Δήμο, πολιτική που σχετίζεται άμεσα με τους κοινόχρηστους χώρους ανάπτυξης δράσης από τους πολίτες.

»Στο πλαίσιο της ίδιας πολιτικής βούλησης, άλλωστε, προκηρύχθηκε πρόσφατα το έργο εξωραϊσμού του Δημοτικού Σταδίου Πεύκης από την Περιφέρεια Αττικής. Σήμερα, το έργο βρίσκεται στη διαδικασία του προσωρινού μειοδότη κι αναμένεται το επόμενο διάστημα να οριστικοποιηθεί από την Περιφέρεια ο μειοδότης του έργου μετά και την ολοκλήρωση των σχετικών διοικητικών διαδικασιών.

«Κάπως έτσι, είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που δύο πολύ σημαντικά έργα αθλητικών υποδομών έχουν εισέλθει στην τελική τους διαδικασία με στόχο την ολοκλήρωσή τους. Το Κλειστό Γήπεδο Καλαθοσφαίρισης και το Δημοτικό μας Στάδιο στην Πεύκη είναι από τα “διαμάντια” των υποδομών μας που, με την ολοκλήρωσή τους, θα λάμψουν και πάλι μετά τη φυσιολογική φθορά του χρόνου και θα παραδοθούν στην πλέον άριστη κατάσταση στους δημότες και κατοίκους μας, στους συλλόγους και τους ενδιαφερόμενους φορείς προς άθληση, στα σχολεία και τα παιδιά, στην τρίτη ηλικία κ.λπ.

»Στηρίζουμε το φίλαθλο πνεύμα και εργαζόμαστε για την άρτια κατάσταση όλων των υποδομών μας και όλων των κοινόχρηστων χώρων, με απόλυτο σεβασμό στους πολίτες μας».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet