Μια στάση εδώ… στην Α2 για τον Γ.Σ. Αμαρουσίου και πάμε ψηλότερα!
Πρόσωπα

Μια στάση εδώ… στην Α2 για τον Γ.Σ. Αμαρουσίου και πάμε ψηλότερα!

Αναμφίβολα ήταν μια τιμητική βράβευση που τους άξιζε αυτή που έγινε στο Δημοτικό Συμβούλιο Αμαρουσίου το βράδυ της Τρίτης 30 Μαΐου 2017. Ο λόγος για τα παιδιά, αλλά και τους παράγοντες της ανδρικής ομάδας του Γυμναστικού Συλλόγου Αμαρουσίου, που δικαίως απέσπασαν το θερμότατο χειροκρότημα των παριστάμενων δημοτικών συμβούλων, αλλά και των πολιτών που βρίσκονταν στην αίθουσα συνεδριάσεων.

Ο δήμαρχος Γιώργος Πατούλης αγκάλιασε έναν προς έναν τους αθλητές και τους άλλους συντελεστές της μεγάλης ανόδου της μαρουσιώτικης ομάδας στην Α2 κατηγορία, εκφράζοντας τη στήριξη του Δήμου στην προσπάθειά τους και ευχόμενος η επόμενη βράβευση, του χρόνου, να γίνει με αφορμή την άνοδο της ομάδας στα «μεγάλα σαλόνια» της Α1 κατηγορίας.

Το τελευταίο αγκάλιασμα του δημάρχου, αλλά και το πιο θερμό χειροκρότημα, το έλαβε η μεγάλη ψυχή του Συλλόγου, ο «πατριάρχης» του μαρουσιώτικου μπάσκετ, ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΓΣΑ, Κώστας Κουτσούκος. Ο άνθρωπος που έχει «κτίσει» τον Σύλλογο, τον έχει υπηρετήσει πιστά από σχεδόν κάθε πόστο και έχει ταυτίσει την ίδια τη ζωή του μαζί του.

Εμφανώς συγκινημένος, ο Κ. Κουτσούκος μίλησε για την επιτυχία των παιδιών του μπάσκετ, που έκαναν, για άλλη μια φορά, περήφανη την πόλη, και ζήτησε από τον δήμαρχο να χρησιμοποιήσει «την πολιτική γοητεία του» εξασφαλίζοντας στον ΓΣΑ την οικονομική, και όχι μόνο, δυνατότητα να σταθεί επάξια στην Α2 κατηγορία, όπου θ’ αγωνίζεται από τη νέα περίοδο.

Και πράγματι, ο ΓΣΑ χρειάζεται και χρήματα και την αγάπη όλων των Μαρουσιωτών προκειμένου η παραμονή του στην Α2 ν’ αποτελέσει έναν «μικρής αναμονής» σταθμό, πριν την επιστροφή στη μεγάλη κατηγορία, την οποία «αποχαιρέτισε» το 2012, μετά από 14 χρόνια αξιοπρεπούς παρουσίας στα παρκέ της…

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet