«Αποχαιρετά» τη Β’ ΕΠΣΑ ο Νεοπεντελικός μετά την ήττα από την Άμιλλα Περιστερίου
Αθλητισμός

«Αποχαιρετά» τη Β’ ΕΠΣΑ ο Νεοπεντελικός μετά την ήττα από την Άμιλλα Περιστερίου

«Σκόνταψε» ο Νεοπεντελικός απέναντι στην Άμιλλα Περιστερίου στο γήπεδο της Ν. Ιωνίας, όπου διεξήχθη η 2η αγωνιστική των αγώνων μπαράζ για την παραμονή στη Β΄ΕΠΣΑ.

Η ομάδα των Βορείων Προαστίων έχασε με σκορ 1-2 και πλέον παραμένει στην τελευταία θέση της σχετικής βαθμολογίας με μηδέν βαθμούς, έχοντας πλέον υποβιβαστεί στη Γ’ ΕΠΣΑ. Έτσι, ο αγώνας της προσεχούς Κυριακής 4 Ιουνίου 2017, απέναντι στην Ελπίδα Αγ. Αναργύρων, θα έχει για την ομάδα διαδικαστικό χαρακτήρα.

Η ομάδα του Περιστερίου ήταν καλύτερη στο πρώτο ημίχρονο, οπότε σημείωσε και τα δύο γκολ της, με τον Ασημακόπουλο, στο 40′ και τον Δέκλερη στο 43′.

Στο δεύτερο μέρος οι Νεοπεντελιώτες ανέβηκαν και κατάφεραν να μειώσουν σε 1-2 με γκολ του Μαρουλίδη στο 70′, αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό για να σώσει την ομάδα από τον υποβιβασμό.

ΝΕΟΠΕΝΤΕΛΙΚΟΣ: Καραλής, Παρασκευόπουλος (55’ Χαλιλάϊ), Μπουλούκος, Στάππας, Τριανταφύλλου, Στυλιανέσης (46’ Σχοινάς), Μαρουλίδης, Γαγάκας, Τσώνης, Σγαντσός, Σαγματόπουλος (27′ λόγω τραυματισμού, Τσιλίκας).

ΑΜΙΛΛΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ: Τεννές Κακαράκης(83’ Μπαϊράμης), Μπερνικόλας, Ασημακόπουλος, Συμεωνίδης, Παππάς, Κλαυδιανός, Κούτρης, Δέγκλερης (87’ Ζέρβας), Μπριστόνης (65’ Νικολάου), Μέμη.

Β’ ΕΠΣΑ ΓΕΝΙΚΗ ΚΑΤΑΤΑΞΗ (θέσεις 37-38-39)

Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Νίκες Ισοπαλίες Ήττες Υπέρ Κατά
1. ΑΜΙΛΛΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ 4 2 1 1 0 3 2
2. ΕΛΠΙΔΑ ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ 1 1 0 1 0 1 1
3. ΝΕΟΠΕΝΤΕΛΙΚΟΣ 0 1 0 0 1 1 2

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet