Πρόσκληση στους πολίτες να έρθουν στο Δ.Σ. την Τρίτη 6/6 από τον Σύλλογο Πολυδρόσου
Ποιότητα Ζωής

Πρόσκληση στους πολίτες να έρθουν στο Δ.Σ. την Τρίτη 6/6 από τον Σύλλογο Πολυδρόσου

Οι 16 Δημοτικοί Σύμβουλοι της μειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου Αμαρουσίου, με αίτημα που υπογράφουν, ζήτησαν την περασμένη Παρασκευή 2 Ιουνίου 2017 τη σύγκληση έκτακτης συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου με θέμα το έργο «Βιοκλιματική Αναβάθμιση Γειτονιών του Δήμου Αμαρουσίου μέσω Δημιουργίας Διαδρομής Πεζών – Ποδηλάτων», όπως ενημερώνει με ανακοίνωσή του ο Σύλλογος Πολυδρόσου.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, μερικές ώρες αργότερα, το απόγευμα της Παρασκευής, δημοσιεύτηκε η πρόσκληση σε τακτική συνεδρίαση του Δ.Σ. την προσεχή Τρίτη 6 Ιουνίου 2017, στις 18:30, στο δημαρχείο της πόλης. Από την πρόσκληση σύγκλησης προκύπτει ότι περιλαμβάνει όχι ένα, αλλά δύο θέματα σχετικά με το έργο «Βιοκλιματική Αναβάθμιση Γειτονιών του Δήμου Αμαρουσίου μέσω Δημιουργίας Διαδρομής Πεζών – Ποδηλάτων» (α/α 1 & 12).

Όπως υποστηρίζει ο σύλλογος, ο δήμαρχος, Γιώργος Πατούλης και ο πρόεδρος του Δ.Σ., Παναγιώτης Βραχνός δήλωσαν στην προηγούμενη συνεδρίαση του Σώματος ότι ημερήσια διάταξη Δ.Σ. το θέμα θα συζητηθεί όταν ή λίγο πριν ολοκληρωθεί το έργο (δηλαδή περί τον Απρίλιο – Μάιο 2018).

«Η μεταστροφή της δημοτικής αρχής εντός τριήμερου, έχει μετά το αίτημα των 16 Δημοτικών Συμβουλών λογική αλλά όχι πειστική εξήγηση» αναφέρεται στην ανακοίνωση του συλλόγου.

 

Τέλος, ο σύλλογος καλεί «όλους τους ενεργούς πολίτες, δημότες, κατοίκους που εκφράζονται δημόσια μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για τα προβλήματα του έργου, να βρουν χρόνο και παραβρεθούν με φυσική παρουσία στον χώρο της συνεδρίασης την προσεχή Τρίτη 6 Ιουνίου 2017, στις 18:30, στο δημαρχείο της πόλης και να στηρίξουν την κοινή προσπάθεια».

Διαβάστε το συνολικό δελτίο Τύπου του Συλλόγου Πολυδρόσου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet