Δράσεις Δήμου Παπάγου – Χολαργού για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος
Ποιότητα Ζωής

Δράσεις Δήμου Παπάγου – Χολαργού για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος που έχει καθιερωθεί στις 5 Ιουνίου, ο Δήμος Παπάγου – Χολαργού προγραμμάτισε δράσεις με σκοπό την ευαισθητοποίηση και την αφύπνιση της περιβαλλοντικής συνείδησης των πολιτών.

Συγκεκριμένα, την Τρίτη 30 Μαΐου πραγματοποιήθηκε εκδήλωση με θέμα «Το περιβάλλον, ρύπανση και προστασία» στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου του δημαρχείου, με ομιλητή τον δρ. Στέφανο Μπινιάρη.

Συνέχεια των δράσεων την Κυριακή 11 Ιουνίου από τις 10:30 έως τις 14:30 στον χώρο άθλησης «Φοίβος» του μεγάλου πάρκου Παπάγου, με πολλά παιχνίδια για τα παιδιά σχετικά με την ανακύκλωση και την προστασία του περιβάλλοντος, όπως κουίζ ήχων, παιχνίδι μνήμης και παρατηρητικότητας, μπάσκετ ανακύκλωσης και πολλά άλλα.

Σκοπός της δράσης η οποία θα γίνει με την ευγενική προσφορά της εταιρείας «Phaedra», είναι να εξοικειωθούν οι μικροί μας πολίτες με την ιδέα της ανακύκλωσης μέσα από το παιχνίδι, να εκπαιδευτούν για το ποια υλικά ανακυκλώνονται και να παροτρύνουν τους μεγαλύτερους για ενεργό και συνειδητή συμμετοχή, με στόχο την αναβάθμιση της ποιότητας της ζωής όλων μας.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet