Πέμπτη 21 Ιουνίου 2018

Δίπλα στους μαθητές των πανελλαδικών εξετάσεων ο Ν. Μπάμπαλος

0
139 Προβολές

Στο πλευρό των μαθητών της πόλης που ρίχνονται στη μάχη των πανελλαδικών εξετάσεων βρίσκεται και αυτή τη χρονιά ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής. Τόσο το προηγούμενο διάστημα, κατά την προετοιμασία των εξεταστικών κέντρων, όσο και σήμερα που ξεκίνησαν οι εξετάσεις στα Γενικά Λύκεια της χώρας, οι άνθρωποι της διοίκησης του Δήμου βρέθηκαν κοντά στα παιδιά και τους καθηγητές, προκειμένου να διαπιστώσουν ότι η διαδικασία των πανελλαδικών θα αρχίσει ομαλά στην πόλη, αλλά και για να προλάβουν τυχόν ανάγκες της τελευταίας στιγμής, όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση του Δήμου.

Ως ελάχιστη στήριξη στους μαθητές, ο Δήμος διένειμε -και θα συνεχίσει να διανέμει και τις υπόλοιπες ημέρες των εξετάσεων- δωρεάν εμφιαλωμένο νερό στα παιδιά.

Ο δήμαρχος Ηρακλείου Αττικής, Νίκος Μπάμπαλος, βρέθηκε στο 1ο Λύκειο της πόλης για να ευχηθεί καλή επιτυχία στους μαθητές και να καλέσει τους καθηγητές να μην διστάσουν να απευθυνθούν στον Δήμο για όποιο πρόβλημα τους παρουσιαστεί.

«Όσα χρόνια και αν περάσουν, πάντα θυμάμαι το άγχος των πανελλαδικών εξετάσεων και ως μαθητής και ως γονιός. Όμως αυτή η αγωνία αξίζει όταν υπηρετεί τους στόχους που ο καθένας έχει βάλει στην ζωή του. Δίνει δε τη θέση της στη χαρά, όταν αυτοί οι στόχοι επιτυγχάνονται. Όπως και να έχει, για κάθε στόχο δεν υπάρχει μόνο ένας δρόμος, μόνο μια ευκαιρία. Γι’ αυτό και σήμερα είναι μονάχα ένα βήμα στη ζωή που ανοίγεται πλέον διάπλατα μπροστά σας», ανέφερε στο μήνυμά του προς τους μαθητές ο δήμαρχος.

Αφήστε ένα σχόλιο

Scroll Up