Δεκάδες Ηρακλειώτες προσέφεραν… δώρο ζωής
Κοινωνία

Δεκάδες Ηρακλειώτες προσέφεραν… δώρο ζωής

Με τη συμμετοχή δεκάδων Ηρακλειωτών ολοκληρώθηκε με επιτυχία η καλοκαιρινή εθελοντική αιμοδοσία που διοργάνωσε ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής και ο Σύλλογος Εργαζομένων του Δήμου με τη συνδρομή του συνεργείου αιμοληψίας του Νοσοκομείου Παίδων «Αγία Σοφία».

Περίπου 90 εθελοντές – πολλοί εκ των οποίων υπάλληλοι του Δήμου, που, όπως πάντα, αποτελούν τη ραχοκοκαλιά της δράσης – έδωσαν λίγο από το αίμα τους, πολύτιμο όμως δώρο ζωής για όσους το έχουν ανάγκη, ειδικά τη θερινή περίοδο που οι ανάγκες σε αίμα αυξάνονται.

Στη φετινή αιμοδοσία το «παρών» έδωσαν μέλη του Πανελλήνιου Συλλόγου Πασχόντων από Μεσογειακή Αναιμία – Θαλασσαιμία, ενώ τα μέλη των ΚΑΠΗ του Δήμου Ηρακλείου Αττικής, όπως συνηθίζουν, προσέφεραν τα σνακ για την τόνωση των εθελοντών αιμοδοτών.

«Δεν θα κουραστούμε ποτέ να κάνουμε τέτοιες δράσεις. Δεν θα κουραστούμε ποτέ να λέμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συμπολίτες και τους υπαλλήλους του Δήμου μας που, τακτικά ή για πρώτη φορά, προσφέρουν το αίμα τους για να μπορέσουν να ζήσουν κάποιοι άλλοι συνάνθρωποί μας», σχολιάζει η αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Μαρία Παντερή-Ηλιάδη.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet