Πέμπτη 21 Ιουνίου 2018

Μαγικά ταξίδια στο σινεμά του κόσμου στον δημοτικό θερινό κινηματογράφο «Νοσταλγία»

0
410 Προβολές

Με ένα δυνατό πρόγραμμα ταινιών από το σινεμά του κόσμου, ο δημοτικός θερινός κινηματογράφος του Δήμου Ηρακλείου Αττικής, «Νοσταλγία», ανοίγει τις πόρτες του, για ακόμα μια περίοδο, την Πέμπτη 15 Ιουνίου 2017, στις 21.00. Πρεμιέρα με την blockbuster ταινία του καλοκαιριού: «Οι πειρατές της Καραϊβικής: Η εκδίκηση του Σαλαζάρ», η οποία θα προβάλλεται μέχρι και την Κυριακή 18 Ιουνίου.

«Φέτος, η βραδιές στη “Νοσταλγία” θα είναι ακόμα πιο απολαυστικές», προϊδεάζει ο πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης ΚΕΑΕΔΗΑ, Νίκος Μπαρμπούνης: «Όχι μόνο διατηρήσαμε τον ανακαινισμένο χώρο, όπως είχε διαμορφωθεί από την προηγούμενη διοίκηση υπό το Μάνο Βαβουράκη, αλλά επιπλέον για τη νέα περίοδο έχουμε εξοπλίσει το δημοτικό μας σινεμά με νέα, ψηφιακή μηχανή προβολής υψηλής ευκρίνειας και καινούργιο ηχητικό σύστημα Dolby Surround», σημειώνει.

Με ταινίες από φετινές παραγωγές, αλλά και από τον παλιό, καλό κινηματογράφο, που θα αλλάζουν κάθε τρεις ημέρες, με παιδική ταινία κάθε Παρασκευή, αλλά και μειωμένο εισιτήριο για τις ειδικές ομάδες πληθυσμού και τα οικογενειακά πακέτα, η «Νοσταλγία» φιλοδοξεί να γεμίσει τις καλοκαιρινές βραδιές των Ηρακλειωτών, αλλά και των επισκεπτών της πόλης που, πάντα, την προτιμούν στα Βόρεια Προάστια.

Ενημερωθείτε για το πρόγραμμα του δημοτικού θερινού κινηματογράφου από την ιστοσελίδα του Δήμου www.iraklio.gr. Από φέτος δε, οι επισκέπτες μπορούν να κλείνουν το εισιτήριό τους και ηλεκτρονικά από τις υπηρεσία της Viva και την ιστοσελίδα summercinemas.gr.

Αφήστε ένα σχόλιο

Scroll Up