Άμεση κινητοποίηση Δήμου Βριλησσίων για την ανακούφιση των πληγέντων στη Λέσβο
Κοινωνία

Άμεση κινητοποίηση Δήμου Βριλησσίων για την ανακούφιση των πληγέντων στη Λέσβο

Άμεση ήταν η κινητοποίηση του Δήμου Βριλησσίων για την ανακούφιση των πληγέντων από τον σεισμό των 6,3 Ρίχτερ στη Λέσβο.

Ο δήμαρχος Βριλησσίων, Ξένος Μανιατογιάννης, επικοινώνησε αμέσως με τον δήμαρχο Μυτιλήνης, Σπύρο Γαληνό και αφού του εξέφρασε τη λύπη του για τα θύματα του σεισμού και τους τραυματίες, ενημερώθηκε για τις ζημιές αλλά και για τις ανάγκες που έχουν δημιουργηθεί στους πολίτες του νησιού.

Για την έμπρακτη υποστήριξή τους αποφασίστηκε, στο πλαίσιο της μεγάλης αυριανής συναυλίας που θα πραγματοποιηθεί στο Θέατρο «Αλίκη Βουγιουκλάκη» και είναι αφιερωμένη στον συνθέτη Ηλία Ανδριόπουλο, να συγκεντρωθούν από τους συμπολίτες μας τρόφιμα που θα διατεθούν στους δοκιμαζόμενους από τον σεισμό κατοίκους της Μυτιλήνης.

Επίσης, σε συνεννόηση με τη διοίκηση του Οργανισμού Κοινωνικής Πολιτικής & Αλληλεγγύης (ΟΚΠΑ) του Δήμου Βριλησσίων αποφασίστηκε να διατεθεί στους σεισμόπληκτους κάθε διαθέσιμη υλική βοήθεια. Προς την κατεύθυνση αυτή, η διοίκηση του ΟΚΠΑ και προσωπικά η πρόεδρός του, Βούλα Αρσένη, είναι σε διαρκή επικοινωνία με τις κοινωνικές υπηρεσίες της Μυτιλήνης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet